Vitamin K2/D3

299,00 kr
I lager
SKU
7042290101732

Vitamin K2 produceras av olika bakterier och finns i fermenterade ostar, vissa mejeriprodukter och fermenterade livsmedel. Den rätt som innehåller mest vitamin K2 är den japanska rätten natto, medan den största källan till K2 i den Svenska kosten är lagrad ost. Det kan vara utmanande att få i sig tillräckligt med vitamin K2 i vår västerländska kost, och därför kommer ett dagligt tillskott att vara en bra utgångspunkt för en hälsosammare vardag.

Vitamin K upptäcktes för mer än 70 år sedan av dansken Henrik Damm, som senare vann Nobelpriset för sitt arbete. Han upptäckte att vitaminet var nödvändigt för att blod skulle koagulera, det vill säga koagulera eller koagulera. Det heter alltså vitamin K. Men betydelsen av vitamin K2 för ben- och hjärthälsa har inte uppskattats förrän på senare år.

Mer information
Content and Usage

Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

Färg (ingen)
Storlek 30 st
Artikelnummer 2913264
Write Your Own Review
Du recenserar:Vitamin K2/D3

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!