Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

WALLDA VITLÖK 240 KPSL

WALLDA VITLÖK 240 KPSL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 101140

Vitlök har länge använts för att lindra förkylningssymtom och sänka blodfetter (som klassats som förhöjda av läkare). Vitlökskapslar från Wallda består av vitlöksoljemacerat, ett extrakt som framställs från färsk vitlök. Extraktet har rätt mängd svavelföreningar, vilket också kontrolleras i laboratoriemiljö.

Walldas vitlökskapslar är effektiva och du slipper lukta vitlök. Kapslarna löses nämligen upp i tunntarmen och på så sätt blir du kvitt vitlökslukten.

Tillgänglighet: I lager

229,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: Vitlöksoljemacerat (Allium Sativum) 270 mg. Standardiserad, laboratoriekontrollerad halt av vinyldithiiner motsvarande 0,7 mg allicin.

  Dosering: 1 kapslel 3 gånger per dag till måltid.

  Den mytomspunna vitlöken är utan tvekan en av världens äldsta odlade växter. Det finns många viktiga näringsämnen och komplexa föreningar i vitlök som bidrar till dess positiva effekt på hälsan. Svavelföreningarna är ansvariga för vitlökens karakteristiska lukt.

  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. 

  Tillverkare : Wallda

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: WALLDA VITLÖK 240 KPSL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab