Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Mineraler

Mineraler

Viktiga mineraler 

Mineraler har precis som vitaminer sina specifika uppgifter i kroppen. Vitaminer och mineraler är beroende av varandra, C-vitamin hjälper som vi vet till med upptaget av järn. Frågan har ställts, är våra kroppar är försurade precis som våra sjöar? Den hederliga syra och bas teorin är i allra högsta grad aktuell. Viktiga mineraler för mindre sura kroppar är natrium, kalium, kalcium och magnesium

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 24 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida
 • Kampanj!
  BEROCCA BRUS 30ST

  BEROCCA BRUS 30ST

  Prestera på topp hela dagen 

  Berocca innehåller alla åtta vitaminer i B-gruppen och dessutom C-vitamin, kalcium, magnesium och zink. Sammansättningen är skräddarsydd för att hjälpa dig prestera på topp hela dagen, varje dag. Apelsinsmak.

  Visa
  124,00 kr
 • ZINK 150 TBL

  Zink är en livnödvändig mineral

  Zink behövs bl.a för ämnesomsättningen, hormonproduktionen, immunförsvaret, nagel samt hårväxt. Zink bidrar även till kroppen tillgodogör sig andra viktiga vitaminer och mineraler.

   

  Visa
  99,00 kr
 • SELEN 100 TBL

  Selen en viktigt antioxidant

  Selen är ett mineral, ett essentiellt spårämne för både djur och människor. Selen finns naturligt i spannmål, grönsaker, rotfrukter, bär m m men jordarna i Norden är fattiga på selen varför ett tillskott kan vara väl motiverat.

  Visa
  89,00 kr
 • Kampanj!
  LEDINS KOMPL MED JÄRN 100 TBL

  LEDINS KOMPL MED JÄRN 100 TBL

  En om dagen räcker

  Komplett - när du behöver något som ger allt, en multivitamin. 12 vitaminer + betakaroten, 11 mineraler + fiskolja. Komplett passar de personer som behöver ett allsidigt kosttillskott med många olika vitaminer och mineraler t.ex. personer med försämrat upptag, personer som av olika anledningar äter små mängder mat, ensidig kost eller mestadels storköksmat där lång varmhållning starkt reducerar vitamininnehållet.

  Visa
  120,00 kr
 • Kampanj!
  VATTENKRASSE 100KPSL

  VATTENKRASSE 100KPSL

  Vattenkrasse - en naturlig multivitamin med många goda egenskaper

  Vattenkrasse innehåller förutom mycket A, C och E vitaminer också järn och kalcium.

  Vattenkrasse har använts länge som en naturlig detox och skönhetsprodukt mot åldrande i England men nu har det visat sig att vattenkrasse också har prestationshöjande egenskaper. Studier från Edinburgh Napier University har visat att vattenkrasse förbättrar både prestationsförmåga och muskelåterhämtning.

  Tillverkaren Mountain Fresh specialiserar sig på ekologiskt odlade örter som torkas varsamt utan några tillsatser.

   

   

  Visa
  160,00 kr
 • Kampanj!
  FORTODOL S 100KPSL

  FORTODOL S 100KPSL

  Fortodol S är ett kosttillskott som innehåller gurkmejaextrakt, nu med nytt recept. Gurkmeja används även ofta som krydda i matlagningen

  Visa
  375,00 kr
 • Kampanj!
  MAGNESIUM + KALCIUM 90 TBL

  MAGNESIUM + KALCIUM 90 TBL

  Viktiga mineraler i livets alla faser

  Magnesium spelar en nyckelroll för både nerver och muskler som i sin tur behöver kalcium för att fungera optimalt. Kalcium är en viktig byggsten i kroppen som ger starkare tänder och benstomme. Vitalias Dolomitkalk består av kalcium och magnesium i samma mängder som finns i benstommen. Det är ett naturligt kosttillskott som tas upp enkelt av kroppen. 


  Tabletterna innehåller Dolomitkalk, naturens rikaste källa på magnesium och kalcium. Mineralerna förekommer i carbonatform vilket förbättrar biotillgängligheten.

  Vitalias Dolomitkalk lämpar sig väl som abonnemangsprodukt eftersom den bör ätas kontinuerligt. Se mer information om abonnemang här.

  Visa
  110,00 kr
 • Kampanj!
  BIO-FIBER 120 TBL

  BIO-FIBER 120 TBL

  Bio-Fiber garanterar ditt fiberintag

  Bio-Fiber kompenserar den låga halten kostfiber som dagens moderna mat innehåller, ett problem som näringsforskare sätter i relation till många av de sjukdomar som främst drabbar västvärlden. Det är en god idé att börja med fyra tabletter Bio-Fiber om dagen och sedan gradvis öka intaget med två tabletter dagligen. Den övre gränsen är 12 tabletter om dagen. Bio-Fiber kan med fördel användas som ett komplement vid viktminskning. Det är viktigt att dricka rikligt med vatten när man tar tillskott av fiber.

  Visa
  76,00 kr
 • Kampanj!
  BJÖRKASKA EXTRAKT 500ML

  BJÖRKASKA EXTRAKT 500ML

  Lindroos Björkaska Extrakt innehåller björkaska, vilket är en produkt med gamla anor från Finland. Tillverkas efter ett gammalt recept från norra Finland av björkar som har växt i mineralrika moränmarker nära polcirkeln.

  Med hjälp av björkaska balanserar man upp pH-värdet i kroppen vilket anses extra värdefullt för människor som har försurade kroppar, men även personer med en bra balans i pH-värdet kan ta björkaska förebyggande och för dess renande egenskaper.

  Följande mineraler finns naturligt i Björkaskan; kalium K, natrium Na, kalcium Ca, magnesium Mg, fosfos P, krom Cr, koppar Cu, zink Zn, järn Fe, mangan Mn, selen Se.

  Visa
  135,00 kr
 • Kampanj!
  LACTOFERRIN GOLD 30KPSL

  LACTOFERRIN GOLD 30KPSL

  Lactoferrin Gold 1.8 - för magen och tarmarnas bakterieflora

  Produkten Lactoferrin Gold 1.8 är marknadens överlägset renaste och mest potenta lactoferrin-produkt och det enda med en patenterad tillverknings- och reningsmetod. Lactoferrin Gold rekommenderas till dig som vill stödja magens och tarmarnas bakterieflora, immunförsvaret, järnupptaget och för generellt välbefinnande. Lactoferrin Gold 1.8 är säkert, laktosfritt, beprövat och används av människor av alla åldrar med goda resultat.

   

  Visa

  Regular Price: 339,00 kr

  Special Price 278,99 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 24 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida