Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Mineraler

Mineraler

Viktiga mineraler 

Mineraler har precis som vitaminer sina specifika uppgifter i kroppen. Vitaminer och mineraler är beroende av varandra, C-vitamin hjälper som vi vet till med upptaget av järn. Frågan har ställts, är våra kroppar är försurade precis som våra sjöar? Den hederliga syra och bas teorin är i allra högsta grad aktuell. Viktiga mineraler för mindre sura kroppar är natrium, kalium, kalcium och magnesium

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 19 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
per sida
 • Kampanj!
  BEROCCA BRUS 30ST

  BEROCCA BRUS 30ST

  Prestera på topp hela dagen 

  Berocca innehåller alla åtta vitaminer i B-gruppen och dessutom C-vitamin, kalcium, magnesium och zink. Sammansättningen är skräddarsydd för att hjälpa dig prestera på topp hela dagen, varje dag. Apelsinsmak.

  Visa
  124,00 kr
 • ÖLJÄST + JÄRN 180 TBL

  Öljäst har på grund av sitt rika innehåll av vegetabiliskt protein och naturliga Bvitaminer och mineraler i årtionden använts för att ge hud, naglar och hår extra  näring. Dr. Bradford´s öljäst är en naturprodukt som bl a består av sädeskorn och humle. Öljästtabletterna innehåller 99% äkta öljäst av finaste kvalitet med den högsta vitaminhalt som kan uppnås i samband med ölbryggning. Dr Bradfords öljäst med järn är ett mycket bra tillskott för att undvika dåliga blodvärden t ex i samband med graviditet, hård träning, växande tonåringar eller personer som av annan anledning har behov.

  Visa
  80,00 kr
 • BIO-SELEN M ZINK 90 TBL

  Skyddar våra celler

  Bio-Selen + Zink med  B6, C och E, en produkt som verkar för ett normalt immunförsvar  och skyddar våra celler mot oxidativ stress. Selen är en viktig antioxidant. Extra viktigt med selentillskott är det för vegetarianer.

  Bio-Selen + Zink innehåller SelenoPrecise* som är en patenterad, organisk selenjäst med hög biotillgänglighet, (88,7% absorption) och säkerhet. *EP-patent nr 1 478 732 B1

  Visa
  189,00 kr
 • Kampanj!
  VATTENKRASSE 100KPSL

  VATTENKRASSE 100KPSL

  Vattenkrasse - en naturlig multivitamin med många goda egenskaper

  Vattenkrasse innehåller förutom mycket A, C och E vitaminer också järn och kalcium.

  Vattenkrasse har använts länge som en naturlig detox och skönhetsprodukt mot åldrande i England men nu har det visat sig att vattenkrasse också har prestationshöjande egenskaper. Studier från Edinburgh Napier University har visat att vattenkrasse förbättrar både prestationsförmåga och muskelåterhämtning.

  Tillverkaren Mountain Fresh specialiserar sig på ekologiskt odlade örter som torkas varsamt utan några tillsatser.

   

   

  Visa
  160,00 kr
 • Kampanj!
  HEMOFER

  HEMOFER

  Ett järntillskott

  Hemofer, ett järntillskott med en kombination av hemjärn (hemoglobinbundet järn) och icke-hemjärn. Järn är viktigt för att för bland annat bildning av röda blodkroppar och hemoglobin samt till normal syretransport i kroppen. Järn bidrar även  till minskad trötthet och utmattning.

  Visa
  75,00 kr
 • SELEN 100 TBL

  Selen en viktigt antioxidant

  Selen är ett mineral, ett essentiellt spårämne för både djur och människor. Selen finns naturligt i spannmål, grönsaker, rotfrukter, bär m m men jordarna i Norden är fattiga på selen varför ett tillskott kan vara väl motiverat.

  Visa
  89,00 kr
 • Kampanj!
  BIO-MAGNESIUM 150 TBL

  BIO-MAGNESIUM 150 TBL

  Magnesium kan lindra besvärliga sendrag

  Magnesium är en livsviktigt mineral och behövs bland annat för normal muskelfunktion, nervsystemets funktion och psykologiska funktioner. Utan magnesium skulle vårt hjärtat, våra musklerna och nerverna förlora sin kraft.  Brist på magnesium kan bland annat ge benskörhet, migrän och depression. Magnesium förbättrar upptaget av mineralen kalcium och vitamin B6 underlättar upptaget magnesium. 

  Visa
  230,00 kr
 • Kampanj!
  LACTOFERRIN GOLD 30KPSL

  LACTOFERRIN GOLD 30KPSL

  Lactoferrin Gold 1.8 - för magen och tarmarnas bakterieflora

  Produkten Lactoferrin Gold 1.8 är marknadens överlägset renaste och mest potenta lactoferrin-produkt och det enda med en patenterad tillverknings- och reningsmetod. Lactoferrin Gold rekommenderas till dig som vill stödja magens och tarmarnas bakterieflora, immunförsvaret, järnupptaget och för generellt välbefinnande. Lactoferrin Gold 1.8 är säkert, laktosfritt, beprövat och används av människor av alla åldrar med goda resultat.

   

  Visa

  Regular Price: 339,00 kr

  Special Price 278,99 kr

 • BIO-KALK + D3 150 TBL

  Viktig mineral med viktig vitamin för starkare ben                                         

  Kalk är ett essentiellt och benstärkande mineral. Från barndom till vuxen ålder byggs skelettet upp som en del av kroppens växt och mognad. I 30-35 års åldern tycks en balans ha uppnåtts mellan uppbyggnad och nedbrytning av skelettet. Detta är vad vetenskapen brukar kalla ”peak bone mass”. Denna produkt förstärkt med D-vitamin som är en mycket viktig vitamin för skelettet men även för den allmänna folkhälsan.

  Visa
  107,00 kr
 • ÖLJÄST 1000 TBL

  Öljäst har på grund av sitt rika innehåll av vegetabiliskt protein och naturliga Bvitaminer och mineraler i årtionden använts för att ge hud, naglar och hår extra näring. Dr. Bradford´s öljäst är en naturprodukt som bl a består av sädeskorn och humle. Öljästtabletterna innehåller 99% äkta öljäst av finaste kvalitet med den högsta vitaminhalt som kan uppnås i samband med ölbryggning.

  Visa
  199,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 19 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
per sida