Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

LYPRINOL 50 KPSL

LYPRINOL 50 KPSL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100863

Musseloljan från Nya Zeeland


Den grönläppade musslan vars innehåll utgör råmaterialet till Lyprinol™, odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen. Den grönläppade musslan är en av Nya Zeelands största exportvaror och alla odlingar kontrolleras rigoröst av Nya Zeelands Fiskeriministerium (MAF). Kontrollprover tas varje vecka för att analysera att odlingen är fri från miljögifter, pesticider och yttre miljöpåverkan. Detta innebär att Lyprinol™ är den enda omega-3 rika fettsyra från havsriket som ej behöver genomgå en reningsprocess. Fördelen är att alla naturliga fettsyror och antioxidanter därmed bevaras i Lyprinol™.
Lyprinol™ - produktspecifika studier.
Forskning visar att det är den unika fettsyrafraktionen (fettsyror och antioxidanter) som gör Lyprinol höggradigt effektiv. Lyprinol™ har många bevis på sin hälsosamma effekt. Enligt de produktspecifika undersökningar/studier som finns vet man idag att Lyprinol™ är ett kosttillskott med positiv inverkan på luftvägar och andningsorgan. Undersökningar/studier har även visat att Lyprinol™ ökar kroppens smidighet. Lyprinol kan därför tas dagligen som ett näringstillskott för att må bättre. Lyprinol™ kan tas året runt utan kända biverkningar.
Lyprinol™ innehåller en unik kombination av fettsyror så som Omega-3, EPA, ETA, Omega-6 och Omega-9 samt naturligt förekommande E-vitaminer, karotenoider, och hydroxytyrosyl. Dessa naturliga ämnen fungerar som antioxidanter.
Tillsammans med fettsyrorna har dessa visat uttalade hälsofrämjande effekter.


 

Tillgänglighet: I lager

329,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll per 1 kaps 4 kaps
  Olivolja 100 mg 400 mg
  Marint fettsyrakomplex 50 mg 200 mg
  Omega-3 19.6 mg 78.4 mg
  - varav EPA 11 mg 44 mg
  - varav DHA 6.4 mg 25.6 mg
  - varav ETA 0.3 mg 1.2 mg
  Omega-6 1.9 mg 7.6 mg
  Omega-9 1 mg 4 mg
  Vitamin E 0.3 mg 1.2 mg

  Doseringsförslag: 1-2 kapslar per dag i samband med måltid. Är det första gången du använder Lyprinol är den rekommenderade dagsdosen 4 kapslar per dag i 2-4 veckor. Därefter reduceras intaget till 1-2 kapslar per dag. 
   
  Ingredienser: olivolja, gelatin, marint fettsyrakomplex (Perna canaliculus (PCSO-524™)), konsistensmedel (glycerin, sorbitol), antioxidationsmedel (vitamin E (d-alfa-tokoferol från soja)) 
  Viktigt: Förvaras torrt och i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

   

  Tillverkare : IQ Medical AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: LYPRINOL 50 KPSL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab