Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

ESTER-C 1000MG 60 TBL

ESTER-C 1000MG 60 TBL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100452

C-vitamin


Ester-C 1000 mg är en patenterad form av kalciumaskorbat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning ger ett snabbt och långvarigt upptag av C-vitamin. Ester-C är syraneutral och därför snäll mot känsliga magar. Ester-C 1000 mg är dessutom förstärkt med bioflavonoider från citrusfrukter.


C-vitamin hör till våra mest studerade och dokumenterade vitaminer. För den som stressar, idrottar, röker eller använder läkemedel kan Ester-C® utgöra ett ändamålsenligt tillskott som stöd för kroppens försvar och funktioner. Tack vare sin unika förmåga till snabbt och långvarigt upptag är Ester-C® ett kroppsfärdigt förstahandsval.

Tillgänglighet: Slut i lager

189,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: 

  Innehåll per 1 tabl RDI  
  C-vitamin Ester-C® 1000 mg 1250%  
  Bioflavonoidkomplex 200 mg    

  Doseringsförslag: 1 tablett om dagen. Sväljes med vatten. 
   
  Ingredienser: kalciumaskorbat, fyllnadsmedel(mikrokristallinsk cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), citrusbioflavonider, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, gummi arabicum, talk, glycerol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid) 
   
  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn

  Tillverkare : Medica Clinical Nord AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: ESTER-C 1000MG 60 TBL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab