Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

ESTER-C 1000MG 60 TBL

ESTER-C 1000MG 60 TBL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100452

C-vitamin


Ester-C 1000 mg är en patenterad form av kalciumaskorbat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning ger ett snabbt och långvarigt upptag av C-vitamin. Ester-C är syraneutral och därför snäll mot känsliga magar. Ester-C 1000 mg är dessutom förstärkt med bioflavonoider från citrusfrukter.


C-vitamin hör till våra mest studerade och dokumenterade vitaminer. För den som stressar, idrottar, röker eller använder läkemedel kan Ester-C® utgöra ett ändamålsenligt tillskott som stöd för kroppens försvar och funktioner. Tack vare sin unika förmåga till snabbt och långvarigt upptag är Ester-C® ett kroppsfärdigt förstahandsval.

Tillgänglighet: I lager

189,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: 
  Innehåll per 1 tabl RDI  
  C-vitamin Ester-C® 1000 mg 1250%  
  Bioflavonoidkomplex 200 mg    

  Doseringsförslag: 1 tablett om dagen. Sväljes med vatten. 
   
  Ingredienser: kalciumaskorbat, fyllnadsmedel(mikrokristallinsk cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), citrusbioflavonider, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, gummi arabicum, talk, glycerol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid) 
   
  Viktigt: Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

  Tillverkare : Medica Clinical Nord AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: ESTER-C 1000MG 60 TBL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab