Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

ALPHA LIPOIC 300 mg 60 st

ALPHA LIPOIC 300 mg 60 st

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 99999901

Alpha Lipoic Acid (Alfaliponsyra, ALA) finns i stort sett i alla livsmedel fast i väldigt små mängder, dock något större mängd i lever, njure, spenat och broccoli. Alpha Lipoic kan tillverkas i kroppen men produktionen minskar med stigande ålder och ett tillskott kan vara till fördel. Alpha Lipoic Acid 300mg är en depåtablett som ger en gradvis utsöndring, absorbtion och kvarhållande av alfaliponsyran under en förlängd tid för ett optimalare upptag. Denna produkt är även förstärkt med biotin, folsyra och vitamin B12.7


Alfa-liponsyra (ALA) är ett ämne som har kommit att bli mycket populärt som kosttillskott i och med att fler och fler studier tyder på att ALA kan fungera som en kraftig antioxidant i kroppen. Många använder även ALA-tillskott som hjälpmedel i viktminskningssammanhang eftersom att ALA tros vara involverad i energimetabolismen.

Tillgänglighet: I lager

190,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Ingredienser:

  Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), alfaliponsyra, klumpförebyggande medel (vegetabilisk stearinsyra, vegetabiliskt magnesiumsalt av fettsyra, kiseldioxid), teroylmonoglutaminsyra, D-biotin, cyanokobalamin, ytbehandlingsmedel, hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerol.

   


  Innehåll per 1 kapsel RDI  
  Alfa-liponsyra 300 mg    
  Vitamin B7 (biotin) 50 µg 100%  
  Vitamin B9 (folsyra) 100 µg 50%  
  Vitamin B12 (kobalamin) 20 µg 800%
Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: ALPHA LIPOIC 300 mg 60 st

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab