Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Vikt & Detox

Gå ner i vikt tillsammans med Hälsorutan! Gör en hälsosam start på det nya året tillsammans med Hälsorutan. Vi hjälper dig med vad du behöver för att uppnå just dina mål med träning och vikt. Ring oss gärna på 060-611174 eller skicka ett email med dina mål till info@halsorutan.se.

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 22 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida
 • Kampanj!
  BIO-QINON GOLD 60 KPSL

  BIO-QINON GOLD 60 KPSL

  Q10 en form av vitamin och en viktig antioxidant

  Q10 är ett ämne som naturligt finns i kroppen och som vi får i oss via maten. Det ger energi och skyddar våra celler. När vi blir äldre sjunker halten Q10 i kroppen och det visar sig genom att vi blir tröttare och orkar mindre. Bio-Qinon Q10 är ett kosttillskott som höjer kroppens halter av Q10. Q10 är en viktig antioxidant med positiv effekt på bland annat blödande tandkött. Bio-Qinon Gold innehåller 100 mg Q10.

  Visa
  459,00 kr
 • MULBERRY 60 TBL

  Mullbär för ett normalt  blodsocker

  Hjälper till att bibehålla en stabil sockernivå efter måltiderna samt minskar obehag och uppkördhet efter en måltid. Innehåller naturligt extrakt av Japanskt mullbärsblad. Mullbärsextraktet innehåller ämnet DNJ.
  DNJ är ett naturligt ämne som finns i mullbärsträdets blad. DNJ minskar omvandlingen av socker och stärkelse till glukos, vilket betyder att sockret och stärkelsen inte upptas så lätt i blodet. DNJ kan därför medverka till att bevara en stabil sockerbalans och kan hindra upptaget av kalorier.

  Visa
  239,00 kr
 • Kampanj!
  LIPOSINOL 60 ST

  LIPOSINOL 60 ST

  Liposinol är ett verktyg för viktkontroll som gör det lätt att ta kommandot över sitt kostintag, genom att det: Binder kostfetter i maten du äter. Bidrar till att minska matsuget. Bidrar till att dämpa aptiten. Bidrar till att sänka kolesterolvärden. Liposinol innehåller ett patenterat fiberkomplex från ekologiska växter. Rik på viskösa fibrer som har en hög förmåga att binda fetter. Kliniska studier har visat att Liposinol binder upp till 27,4 % av kostfettet i kroppen.

  Visa
  279,00 kr
 • Kampanj!
  ÄPPELCIDERVINÄGER 90 TBL

  ÄPPELCIDERVINÄGER 90 TBL

  Naturlig viktkontroll från äppelcidervinäger

  Tillskott med äppelcidervinäger, ett klassiskt medel i samband med viktkontroll. Många upplever ett minskat sockersug och hunger i samband med intag av äppelcidervinäger.

  c Visa
  99,00 kr
 • Kampanj!
  MIGRADAO 90KPSL

  MIGRADAO 90KPSL

  Får du migrän eller andra obehagliga symtom av histamin i mat?

  Har du något eller några av följande symtom och misstänker att det handlar om reaktioner mot histamin i mat:

  • Mag-tarmbesvär (illamående, kräkningar, buksmärtor, gaser, ballongmage och diarré) • Hudbesvär (eksem, nässelfeber, flush, klåda, rodnad) • Huvudvärk och migrän • Astmaliknande besvär, nästäppa, nysningar, rinnande näsa • Hjärtklappning, hjärtarytmier, blodtrycksfall, brännande känsla i mun och svalg • Yrsel • Andra allergiliknande symtom

  Hjälper MigraDAO® mot histaminintolerans?

  MigraDAO® är en helt ny produkt som innehåller enzymet diaminoxidas, koffein, vitamin B6, folsyra, och vitamin B12. I många länder i Europa är MigraDAO® klassificerat som ”ett livsmedel för särskilt näringsändamål”. Detta innebär att man i dessa länder får hävda att MigraDAO® hjälper vid vid migrän och huvudvärk som orsakats av histaminintolerans (histaminintolerans innebär att man reagerar mot histamin som finns i olika födoämnen).

  I Sverige är MigraDAO® klassat som ett kosttillskott och vi får därmed på grund av rådande lagstiftning inte hävda att produkten hjälper mot migrän eller huvudvärk som orsakats av histaminintolerans.

  Visa
  693,00 kr
 • BIO-QINON Q10 180 KPSL

  Q10 en form av vitamin och en viktig antioxidant

  Q10 är ett ämne som naturligt finns i kroppen och som vi får i oss via maten. Det ger energi och skyddar våra celler. När vi blir äldre sjunker halten Q10 i kroppen och det visar sig genom att vi blir tröttare och orkar mindre. Bio-Qinon Q10 är ett kosttillskott som höjer kroppens halter av Q10. Q10 är en viktig antioxidant med positiv effekt på bland annat blödande tandkött.

  Visa
  489,00 kr
 • Kampanj!
  YES 120 TBL

  YES 120 TBL

  Mot ett lättare liv 

  Yes är en ny produkt från Pharma Nord inom kategorin viktminskning. Yes innehåller extrakt från kronärtskocka som naturligt innehåller kostfibrer (inulin) som ger en ökad mättnadskänsla. Kronärtskocka har även utdrivande egenskaper. Suget efter sött och ett normalt blodsocker stabiliseras med ett lättupptagligt krom (ChromoPrecise) som också finns i Yes. 

  Är du redo för en förändring och minska i vikt? Svaret är, Yes!

  Visa
  375,00 kr
 • Kampanj!
  ULTRADETOX

  ULTRADETOX

  Holistic UltraDetox är ett kosttillskott i form av en ört- och fiberdrink för detox.

  UltraDetox består av en helt naturlig blandning av 35 örter som stödjer kroppen.

  Psylliumfröskal bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse. 

  Visa
  390,00 kr
 • Kampanj!
  SMÖRSYRA 90KPSL

  SMÖRSYRA 90KPSL

  RevivaBio Smörsyra mot övervikt och inflammation

  Smörsyra har visat sig vara ett av de viktigaste näringsämnena för att tarmslemhinnan skall må bra. 

  En frisk slemhinna är en barriär mot de giftiga ämnen som kan passera tarmen, och löper också mindre risk för inflammationssjukdomar. Tarmslemhinnans celler hålls ihop av något som kallas för tight junctions. Fungerar inte tight junctions tillfredsställande kan detta leda till läckande tarm. Detta innebär att tarmslemhinnan läcker igenom osmälta proteiner och andra osmälta ämnen från födan ut till blodet.

  Många har sannolikt en läckande tarm vilket inte är gynnsamt för hälsan.

  Mjölksyrebakterier producerar en viss mängd Smörsyra och kan därmed bidra till bättre fungerande tight junctions. Mjölksyrebakteriernas tillverkning av Smörsyra är dock ofta inte tillräcklig för känsliga tarmslemhinnor. Ett extra tillskott av Smörsyra kan därmed förbättra en känslig tarm avsevärt. Behandlingen bör vara långvarig för bästa resultat. 

  Mot övervikt

  Smörsyra är ett mycket viktigt näringsämne som i vetenskaplig forskning verkar skydda mot både fetma, inflammation och cancer. När det gäller övervikt verkar smörsyra signalera mättnadskänsla till hjärnan. I en ny studie vid Federico II-universitetet i Neapel ordinerar man nu smörsyra till överviktiga barn.

  RevivaBios Smörsyra har ett högt innehåll av Smörsyra som är pH-buffrad med kalcium och magnesium. 

  ReviviaBio Smörsyra fungerar bra även för personer som har svårt att tåla mjölksyrebakterier. 

  Visa
  525,00 kr
 • Kampanj!
  BIO-T 90 KPSL

  BIO-T 90 KPSL

  Tistelolja med grönt te för en ökad förbränning

  Bio-T innehåller ett starkt extrakt från grönt te och tistelolja (konjugerad linolsyra)som formar din figur i tre steg, minskar aptiten, ökar förbränningen, motverkar "jo-joeffekten". Tistelolja innehåller fettsyror, som hjälper till att minska kroppsfettet medan man samtidigt upprätthåller och kanske till och med ökar muskelmassan. Vetenskapliga studier visar att konjugerad linolsyra positivt påverkar balansen mellan muskler och fett i kroppen. Bio-T tillsammans med motion ger en optimal förbränning.

  Visa
  189,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 22 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida