Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

URETIN 60 TBL

URETIN 60 TBL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 101082

Pumpa när blåsan är för aktiv


Uretin är ett kosttillskott som är baserat på det patenterade pumpaextraktet EFLA 940 samt soja. Det som är speciellt med EFLA 940 är att fetterna är borttagna vilket medför att vi får längre hållbarhet och att extraktet får bättre egenskaper. EFLA 940 har testats kliniskt med bevisad funktion. Pumpa har också en lång traditionell användning både som livsmedel och kostillskott. Av de kliniska studierna kan man se att EFLA 940 i kombination med soja har en bred användning för att bibehålla blåsan i god form. Uretin passar lika bra för män som kvinnor.

Tillgänglighet: Slut i lager

339,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Portion: 60 kaps (30 portioner)
  Innehåll per 1 portion  
  Pumpakärnsextrakt 525 mg  
  - EFLA 940
  Sojaextrakt 100 mg  

  Doseringsförslag: 2 kapslar per dag. Kan tas morgon eller kväll. De första veckorna kan man öka upp doseringen och ta två kapslar på morgonen och två på kvällen. Sväljes med vatten. 
  Ingredienser: extrakt av pumpakärnor, fyllnadsmedel(cellulosa, kalciumfosfat, kiselsyra, magnesiumsalter av fettsyror), sojaextrakt, ytbehandlingsmedel (shellack) 
  Viktigt: Uretin är inte avsett att bota eller förebygga sjukdom. Uretin är ett kosttillskott som kan användas för att bibehålla en god funktion. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  Tillverkare : Bioactiva

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: URETIN 60 TBL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab