Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

ASTAXIN 120 KPSL

ASTAXIN 120 KPSL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100056

Stark svensk antioxidant


Kosttillskottet Astaxin innehåller Astaxanthin som är  en karotenoid och utvinns ur mikroalger. Astaxanthin anses bland forskare som den starkaste antioxidanten man känner till och med dess hälsobringande egenskaper är karenotiden Astaxanthin unik. Förutom Astaxanthin innehåller Astaxin C och E-vitamin som också är viktiga antioxidanter. Astaxin är en svensk produkt som funnits på markanden dedan 1995. Astaxin har använts av Svenska Längdskidlandslaget i över 15 år.

Tillgänglighet: I lager

450,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll per kapsel: Astaxanthin 4 mg, Vitamin E 10 mg a-TE 83, Vitamin C 60 mg.

  Solrosolja, gelatin (kapselskal), Haematococcus pluvialis (AstaREAL grönalgsmjöl rikt på astaxanthin), askorbinsyra (vitamin C), d-alfa-tokoferol (naturligt vitamin E), förtjockningsmedel (glycerolmonostearat), fuktighetsbevarande medel (glycerol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vatten, emulgeringsmedel (sojalecitin). Kapselskalet innehåller godkänt färgämne E172.

  Dosering: 1 kapsel dagligen

  Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  Tillverkare : Medica Clinical Nord AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: ASTAXIN 120 KPSL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab