Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

STRIX FORTE 120 ST

STRIX FORTE 120 ST

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 101033
Strix Forte är ett kosttillskott för dig som har ansträngda ögon eller åldersrelaterade problem med ögonen. Passar lika bra för personer med friska ögon men som bär på anlag till ögonproblem.

Kosttillskottet innehåller lutein, A-vitamin, E-vitamin, selen, zink och antocyanosider från blåbär. Antocyanosider är supereffektiva antioxidanter och Strix Forte innehåller rikligt med antocyanosider som utvunnits ur blåbär från Skandinavien.

Tillgänglighet: I lager

539,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Portion: 1 tabl (120 portioner)
  Innehåll per 1 tabl RDI  2 tabl RDI
  Antocyanosider från blåbär 31 mg   62 mg   
  Lutein 3 mg   6 mg   
  Zink 7.5 mg 150% 15 mg  300%
  Vitamin E 5 mg 83% 10 mg  166%
  Selen 25 µg 91% 50 µg  182%
  Vitamin A 400 µg 100% 800 µg  200%

  Doseringsförslag: Under de två första veckorna 2 tabletter dagligen och därefter 1-2 tabletter dagligen. Tabletterna intages med ett glas vatten. 
  Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, dikalciumfosfat), blåbärsextrakt (vaccinium myrtillus L), modifierad stärkelse, majsstärkelse, glukossirap, zinkoxid, D-alfa-tokoferylacetat(vitamin E), lutein, ytbehandlingsmedel (metylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel(kiseldioxid), gelatin, sukros, retinylacetat (vitamin A), natriumselenat 
  Viktigt: Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn Gravida och ammande rekommenderas att diskutera med sin läkare innan användande.

  Tillverkare : Ferrosan-Naturprodukter

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: STRIX FORTE 120 ST

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab