Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Sömn & Stress

Grid  List 

6 Produkter

per sida
 • Kampanj!
  ZEDOPOR 75 ML

  ZEDOPOR 75 ML

  Zedopor är en snarkdämpande spray som innehåller en ny, optimerad formula som genom att fukta vävnaderna i bakre delen av gommen och övre svalget dämpar vibrationerna och därmed reducerar snarkljudet. Zedopor består av en väl avvägd kombination av naturliga oljor, vitaminer och uppfriskande pepparmynta. Den lättanvända sprayen garanterar 100% spridning i gommen och ger åtta timmars ostörd sömn.

  Visa
  169,00 kr
 • Kampanj!
  ASHWAGANDHA ROOT 60 KPSL

  ASHWAGANDHA ROOT 60 KPSL

  Solaray Ashwagandha – Kosttillskott med Ashwagandha

  Ashwagandha är en antioxidant som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress.

  Ashwagandha har adaptogena egenskaper och hjälper kroppen att anpassa sig till stress och till att bibehålla mental balans och energi. Ashwagandha hjälper till att bibehålla normal funktion i hjärta, kärl, hud, muskler och andningsorgan.

  Produkten kan öka effekten av barbiturater och bensodiazepiner (läkemedel).

   

  Visa
  259,00 kr
 • Kampanj!
  Hypermin 120t

  Hypermin 120t

  Hypermin är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid lindrig oro och lätt nedstämdhet.

  Hypermin är extrakt av Johannesört i tablettform. Växten med de gula blommorna är ekologiskt odlad, färskt extraherad och en av våra mest väldokumenterade medicinalväxter. Du tar en tablett tre gånger om dagen och om du inte känner dig bättre efter två veckor eller om ditt tillstånd blivit sämre så ska du kontakta läkare. Produkten är kvalitetsgranskad av Läkemedelsverket.

  Visa
  296,00 kr
 • VALERINA FORTE 80 TBL

  Stressad, svårt att varva ner?

  Valeriana officinalis är ett växtbaserat läkemedel för användning vid lindrig oro och sömnrubbningar. Sömnlöshet är idag ett mycket vanligt problem. För de flesta är det övergående besvär men hos många blir de långvariga och orsakar kraftigt sänkt livskvalitet. Sömnproblem är vanligast bland kvinnor. Äldre människor lider i sin tur i större omfattning av sömnlöshet än vad yngre människoror. Tre bra tips att tänka på för bättre sömn: regelbunden motion, ett mörkt sovrum med rätt temperatur och att inte äta strax innan sänggående. 

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  125,00 kr
 • Kampanj!
  ADRENAL 90 KPSL

  ADRENAL 90 KPSL

  Adrenal 160 mg Alpha Plus

  Innehåller frystorkat binjurepulvret som utvinns ur hel, rå binjure från nötkreatur som föds upp på Nya Zeeland.

  Binjureutmattning, kronisk trötthet och andra trötthetssyndrom är några av vår tids ”folksjukdomar”. Utmattade och utbrända binjurar kan sätta igång flera sjukdomsprocesser, och vanliga symptom kopplade till binjureutmattning är sömnproblem, viktökning, trötthet som inte går över samt depression.

  Binjurepulver bidrar till att stärka och normalisera binjurefunktionen och på så sätt stärka kroppens motståndskraft mot negativ stress.

  Adrenal bidrar till att:

  • Stärka och normalisera binjurefunktionen
  • Stärka motståndskraften mot negativ stress
  • Minka trötthet och uttmattning

  Adrenal innehåller frystorkat binjurepulver som utvinns ur hel, rå binjure från frigående och gräsuppfödda nörkreatur på Nya Zeeland. Djuren föds upp utan tillväxthormon eller steroider, tillverkat foder eller foder innehållande antibiotika på EU-licensierade gårdar. Frystorkning är en sofistikerad process där man eliminerar vätska ur den råa binjurevävnaden. Detta görs för att försäkra att så mycket som möjligt av den biologiska aktiviteten hos näringsämnen, enzymer och andra aktiva faktorer behålls i den färdiga produkten. Produkten tillverkas helt utan tillsatser. Råvaran har låg densitet och klibbar lätt samman. Kapseln fylls därför inte till 100%.

  Visa
  259,00 kr
 • VALERINA NATT 40 TBL

  För en skön sömn

  Valerina officinalis, Humulus lupulus, Melissa officinalis, ett växtbaserat läkemedel traditionellt använt mot tillfälliga insomningsbesvär. Sömnlöshet är idag ett mycket vanligt problem. För de flesta är det övergående besvär men hos många blir de långvariga och orsakar kraftigt sänkt livskvalitet. Sömnproblem är vanligast bland kvinnor. Äldre människor lider i sin tur i större omfattning av sömnlöshet än vad yngre människor gör. Valeriana är lugnande och sömngivande (rogivande). 

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  93,00 kr

Grid  List 

6 Produkter

per sida