Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Sömn & Stress

Grid  List 

4 Produkter

per sida
 • Kampanj!
  ZEDOPOR 75 ML

  ZEDOPOR 75 ML

  Zedopor är en snarkdämpande spray som innehåller en ny, optimerad formula som genom att fukta vävnaderna i bakre delen av gommen och övre svalget dämpar vibrationerna och därmed reducerar snarkljudet. Zedopor består av en väl avvägd kombination av naturliga oljor, vitaminer och uppfriskande pepparmynta. Den lättanvända sprayen garanterar 100% spridning i gommen och ger åtta timmars ostörd sömn.

  Visa
  169,00 kr
 • Kampanj!
  Hypermin 120t

  Hypermin 120t

  Hypermin är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid lindrig oro och lätt nedstämdhet.

  Hypermin är extrakt av Johannesört i tablettform. Växten med de gula blommorna är ekologiskt odlad, färskt extraherad och en av våra mest väldokumenterade medicinalväxter. Du tar en tablett tre gånger om dagen och om du inte känner dig bättre efter två veckor eller om ditt tillstånd blivit sämre så ska du kontakta läkare. Produkten är kvalitetsgranskad av Läkemedelsverket.

  Visa
  296,00 kr
 • VALERINA FORTE 80 TBL

  Stressad, svårt att varva ner?

  Valeriana officinalis är ett växtbaserat läkemedel för användning vid lindrig oro och sömnrubbningar. Sömnlöshet är idag ett mycket vanligt problem. För de flesta är det övergående besvär men hos många blir de långvariga och orsakar kraftigt sänkt livskvalitet. Sömnproblem är vanligast bland kvinnor. Äldre människor lider i sin tur i större omfattning av sömnlöshet än vad yngre människoror. Tre bra tips att tänka på för bättre sömn: regelbunden motion, ett mörkt sovrum med rätt temperatur och att inte äta strax innan sänggående. 

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  125,00 kr
 • VALERINA NATT 40 TBL

  För en skön sömn

  Valerina officinalis, Humulus lupulus, Melissa officinalis, ett växtbaserat läkemedel traditionellt använt mot tillfälliga insomningsbesvär. Sömnlöshet är idag ett mycket vanligt problem. För de flesta är det övergående besvär men hos många blir de långvariga och orsakar kraftigt sänkt livskvalitet. Sömnproblem är vanligast bland kvinnor. Äldre människor lider i sin tur i större omfattning av sömnlöshet än vad yngre människor gör. Valeriana är lugnande och sömngivande (rogivande). 

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  93,00 kr

Grid  List 

4 Produkter

per sida