Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

YR hudvårdsserie

YR hudvårdsserie

Naturlig hudvård från Yvonne Ryding

YR är är mer än bara naturlig hudvård. Det finns en fin tanke kring hela serien som Yvonne Ryding står bakom nämligen att på ett naturligt sätt vårda sin egen naturliga skönhet. Ett par av fördelarna med YR serien är bland annat att den innehåller inga konstigeheter som mineraloljor eller alkohol, det är ett ph som liknar hudens egna, ej testad på djur. Känner du dig vilsen i djungeln av hudvårdsprodukter? Plocka fram din naturliga skönhet med naturliga produkter från YR. Har du frågor eller önskar du rådgivning så är du välkommen att chatta med oss. Vill du hellre ringa så når du oss på 060-61 11 74. Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till din hälsokostbutik på webben!

Grid  List 

2 Produkter

per sida
 • Kampanj!
  YR FACIAL TONER 200 ML

  YR FACIAL TONER 200 ML

  Ansiktsvatten som piggar upp 

  YR Facial Toner, ett ansiktsvatten som innehåller bl.a kanel som ger en fräsch och fuktighetsbevarande känsla i den dagliga hudvården. Innehåller ej alkohol. Kan även användas som en fuktspray när huden känns torr och och behöver lite extra fukt. 

  Yvonnes idé

  "Det finns många som har idéer om hur man blir vacker. Ändå är den vackraste av alla idéer att vara sig själv och ta vara på sin egna naturliga skönhet. Att äta bra, röra på sig och att ge huden en liten belöning är också viktigt. Min idé med den här hudvårdsserien baserar sig på en genuin tro på kraften i det som naturen ger, och det vi själva gillar".

  Visa
  99,00 kr
 • Kampanj!
  YR EYE REMOVER 100 ML

  YR EYE REMOVER 100 ML

  En skonsam men effektiv ögonmake up remover baserad på ekologisk rapsolja, och Dermasoft Sensolv som har sitt ursprung i kokosnötolja, sockerbetor och vete. Produkten är pH-balanserande och uppfyller alla krav för eco-certifiering. 100 ml. Parabenfri. Visa
  85,00 kr

Grid  List 

2 Produkter

per sida