Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Jabushe hudvårdsserie

Jabushe hudvårdsserie

Effekten syns med Jabushe

Åldras gör vi och ingen kommer undan, det är helt säkert. Arv och miljö spelar stor roll för hur vår hud åldras men även hur vi lever med kost, motion och hur vi tar hand om vår hud är av stor vikt. En storsäljare med bevisad effekt är Jabushe som år efter år ökar i försäljning och lovordas i media. Det unika med Jabushe är QAL-100. QAL-100  är en sammansättning av Liponsyra, Q10 samt Acetylkarnintin som minskar rynkor, ger huden lyster och reparerar skadad hud. Jabushe är en komplett hudvårdsserie för din dagliga hudvård för en fräsch hy. Jabushe ger en lyxig känsla och det är en högklassisk produkt i sin genrer. Har du frågor eller önskar du rådgivning så är du välkommen att chatta med oss. Vill du hellre ringa så når du oss på 060-61 11 74. Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till din hälsokostbutik på webben!

Grid  List 

2 Produkter

per sida
 • Kampanj!
  JABUSHE 24 HOUR EYE CREAM 15 ML QAL-100

  JABUSHE 24 HOUR EYE CREAM 15 ML QAL-100

  Slipp påsar under ögonen

  En effektfull kräm som reparerar och återuppbygger åldrande och solskadad hud. Innehåller en mild koncentration av QAL-100 och Eyeseryl som ger fukt och spänst, reducerar påsar, mörka cirklar och svullnader runt ögonen.

  Visa
  199,00 kr
 • Kampanj!
  JABUSHE FUKTMASK 30 ML

  JABUSHE FUKTMASK 30 ML

  Unna din hud en fuktboost

  Jabushe Fuktmask reparerar och återfuktar huden. Den slätar ut fina linjer och bidrar starkt till att hudens glans är ung och frisk. Krämen har också anti-ageingeffekt och lugnar hud som är stressad. Jabushe Fuktmask passar perfekt att använda över natten! Ingredienser som återfuktar: mandel- och jojobaolja, hyaluronsyra. Ingredienser som reparerar: Gatuline Skin-repair (extrakt som är ekocertifierat).

  Visa
  199,00 kr

Grid  List 

2 Produkter

per sida