Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Jabushe hudvårdsserie

Jabushe hudvårdsserie

Effekten syns med Jabushe

Åldras gör vi och ingen kommer undan, det är helt säkert. Arv och miljö spelar stor roll för hur vår hud åldras men även hur vi lever med kost, motion och hur vi tar hand om vår hud är av stor vikt. En storsäljare med bevisad effekt är Jabushe som år efter år ökar i försäljning och lovordas i media. Det unika med Jabushe är QAL-100. QAL-100  är en sammansättning av Liponsyra, Q10 samt Acetylkarnintin som minskar rynkor, ger huden lyster och reparerar skadad hud. Jabushe är en komplett hudvårdsserie för din dagliga hudvård för en fräsch hy. Jabushe ger en lyxig känsla och det är en högklassisk produkt i sin genrer. Har du frågor eller önskar du rådgivning så är du välkommen att chatta med oss. Vill du hellre ringa så når du oss på 060-61 11 74. Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till din hälsokostbutik på webben!

Grid  List 

5 Produkter

per sida
 • Kampanj!
  JABUSHE 24 HOUR EYE CREAM 15 ML QAL-100

  JABUSHE 24 HOUR EYE CREAM 15 ML QAL-100

  Slipp påsar under ögonen

  En effektfull kräm som reparerar och återuppbygger åldrande och solskadad hud. Innehåller en mild koncentration av QAL-100 och Eyeseryl som ger fukt och spänst, reducerar påsar, mörka cirklar och svullnader runt ögonen.

  Visa
  199,00 kr
 • Kampanj!
  JABUSHE SOFT CREAM 50 ML

  JABUSHE SOFT CREAM 50 ML

  Jabushe Soft passar bra att använda som din första antirynkkräm då den har en lägre koncentration av det intensivt, verksamma QAL-100 än Jabushe Original. QAL-100 är vår patenterade formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans bygger upp hudcellerna på djupet. Q10 finns naturligt i vår hud men vår egen produktion av Q10 avtar med åren. Liponsyra är ett ämne som hjälper till att bilda A-, C- och E-vitaminer i hudcellerna vilket bidrar till att förbättra hudens spänst och minska rynkornas djup. Acetylkarnitin är en aminosyra som gör att liponsyran kan verka mer effektivt och på så sätt öka hudcellernas energiproduktion. Innehåller även A-vitamin. Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Kommer från bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden. Jabushe Soft minimerar hudens ålderstecken samt porstorleken, ger en spänstig hy med fin lyster. Används som både dag- och nattkräm. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Läs bipacksedeln före användning och använd krämen på det sätt vi rekommenderar. Visa
  299,00 kr
 • Kampanj!
  JABUSHE FUKTMASK 30 ML

  JABUSHE FUKTMASK 30 ML

  Unna din hud en fuktboost

  Jabushe Fuktmask reparerar och återfuktar huden. Den slätar ut fina linjer och bidrar starkt till att hudens glans är ung och frisk. Krämen har också anti-ageingeffekt och lugnar hud som är stressad. Jabushe Fuktmask passar perfekt att använda över natten! Ingredienser som återfuktar: mandel- och jojobaolja, hyaluronsyra. Ingredienser som reparerar: Gatuline Skin-repair (extrakt som är ekocertifierat).

  Visa
  199,00 kr
 • Kampanj!
  JABUSHE ORIGINAL CREAM 50 ML

  JABUSHE ORIGINAL CREAM 50 ML

  Jabushe Original minimerar hudens ålderstecken och ger en spänstig hy med fin lyster genom det intensivt, verksamma QAL-100, vår patenterade formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans bygger hudcellerna på djupet. Q10 finns naturligt i vår hud men vår egen produktion av Q10 avtar med åren. Liponsyra är ett ämne som hjälper till att bilda A-, C- och E-vitaminer i hudcellerna vilket bidrar till att förbättra hudens spänst och minska rynkornas djup. Acetylkarnitin är en aminosyra som gör att liponsyran kan verka mer effektivt och på så sätt öka hudcellernas energiproduktion. Innehåller även A-vitamin. Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Kommer från bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden. Jabushe Original är den mest verksamma krämen i serien med högst koncentration av QAL-100 och mycket effektiv mot rynkor och andra tecken på åldrad eller solskadad hud. Används som dag- och nattkräm. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Läs bipacksedeln före användning och använd krämen på det sätt vi rekommenderar. Visa
  499,00 kr
 • Kampanj!
  JABUSHE COLLACEN 30 PÅSAR

  JABUSHE COLLACEN 30 PÅSAR

  Lättupptagligt och högklassigt Kollagen

  Jabushe Collacen är ett kosttillskott för en vital hud med innehåll av vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning, vilket har betydelse för hudens normala funktion. Collacen innehåller vitaminer och mineraler som hjälper till att bibehålla:

  • Normal hud - vitamin A, biotin, zink
  • Normalt hår - vitamin A, biotin, zink
  • Normala naglar - zink 
  • samt vitamin C och zink som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

  I Jabushe Collacen ingår även 5000 mg marint, lågmolekylärt kollagen, samt vitamin B5 (pantotensyra).

  Visa
  489,00 kr

Grid  List 

5 Produkter

per sida