Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

STRIX FORTE 120 ST

STRIX FORTE 120 ST

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 101033
Strix Forte är ett kosttillskott för dig som har ansträngda ögon eller åldersrelaterade problem med ögonen. Passar lika bra för personer med friska ögon men som bär på anlag till ögonproblem.

Kosttillskottet innehåller lutein, A-vitamin, E-vitamin, selen, zink och antocyanosider från blåbär. Antocyanosider är supereffektiva antioxidanter och Strix Forte innehåller rikligt med antocyanosider som utvunnits ur blåbär från Skandinavien.

Tillgänglighet: I lager

539,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll per tablett: Antocyanosider 37mg, Lutein 3mg, A-vit 400mcg, E-vit 5mg, Zink 7,5mg, Selen 25mcg.

  Dosering: Under de två första veckorna 2 tabletter dagligen och därefter 1-2 tabletter dagligen.

  Blåbär är bra för ögonen och håller ögonen i god kondition – blåbärens verksamma ämnen skyddar mot t ex oxidativ stress.
  De aktiva ämnena i blåbär kallas för antocyanosider och de ger även blåbäret dess färg. De är några av naturens starkaste antioxidanter och skyddar ögat mot fria radikaler, samtidigt som de stärker de små blodkärlens väggar. Europeiska experter rekommenderar ett intag av ca 30-70 g färska blåbär varje dag för att ögat ska få en tillräcklig mängd antocyanosider. Strix Forte är den starkaste blåbärsprodukten och två tabletter innehåller hela 74 mg antocyanosider. Detta motsvarar ca 60 g färska blåbär och är därför ett gott alternativ om man inte äter en tallrik blåbär varje dag.

  Tillverkare : Ferrosan-Naturprodukter

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: STRIX FORTE 120 ST

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab