Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Nyheter

Vi på Hälsorutan tar in nya produkter varje månad, våra produktansvariga är alltid på jakt efter nya trender inom hälsokost. Vi har också börjat utöka vårt sortiment av hudvårdsprodukter och kläder. Nedan finner du de senaste nyheterna!

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 26 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida
 • SantaNi - GANESHA BYXA ONE SVART

  Ny modell med mycket häng, detta är en unisexmodell och funkar även till herr. Storlek L motsvarar en herr storlek M. Svart. Mycket detaljer som ficklock kardborrband och sömmar. En unik och snygg/tuff modell som du lika gärna kan ha till fest som på strandpartyt. Ekologisk bomull 95% och 5% elastan. Visa
  1 299,00 kr
 • Kampanj!
  ATRANTIL 90KPSL

  ATRANTIL 90KPSL

  RevivaBio Atrantil

  Atrantil är ett avancerat kosttillskott som effektivt minskar magbesvär i form av utspänd buk, uppblåsthet, förstoppning och även diarré. 

  Atrantil innehåller en unik kombination av botaniska extrakt som arbetar tillsammans för att minska magbesvär och ger stöd åt matsmältningen. 


  Två vetenskapliga studier bekräftar att Atrantil är en effektiv behandling 

  Atrantil har testats i två separata kliniska studier med människor som lider av uppblåsthet och förstoppning.

  I den första studien fick mer än 88 procent effektiv hjälp av Atrantil. (World Journal of Gastrointestinal Pharmacology and Therapeutics, 6 augusti 2016, sid 463 - 468).

  I den andra studien koncentrerade man sig enbart på de mest svårbehandlade mag-tarmpatienterna. I den studien visade det sig att hela 80 procent fick påtaglig lindring med hjälp av Atrantil. (Journal of Gastroenterology and Hepatology, 21 september 2015, sid 1762 - 1767)

  Visa
  555,00 kr
 • Kampanj!
  DAOSIN 90KPSL

  DAOSIN 90KPSL

  Får du obehagliga symtom av histamin i mat?

  Har du något eller några av följande symtom och misstänker att det handlar om reaktioner mot histamin i mat:

  • Mag-tarmbesvär (illamående, kräkningar, buksmärtor, gaser, ballongmage och diarré) • Hudbesvär (eksem, nässelfeber, flush, klåda, rodnad) • Huvudvärk och migrän • Astmaliknande besvär, nästäppa, nysningar, rinnande näsa • Hjärtklappning, hjärtarytmier, blodtrycksfall, brännande känsla i mun och svalg • Yrsel • Andra allergiliknande symtom

  Hjälper DAOSiN ® mot histaminintolerans?

  DAOSiN är en ny produkt som innehåller enzymet diaminoxidas. I många länder i Europa är DAOSiN klassificerat som ”ett livsmedel för särskilt näringsändamål”. Detta innebär att man i dessa länder får hävda att DAOSiN hjälper vid histaminintolerans (histaminintolerans innebär att man reagerar mot histamin som finns i olika födoämnen).

  I Sverige är DAOSiN klassat som ett kosttillskott och vi får därmed på grund av rådande lagstiftning inte hävda att produkten hjälper mot histaminintolerans.

  Läs vad Medicinsk Access skriver dels om histaminintolerans men även om Christine Rysten som använder DAOSiN.

  Visa
  560,00 kr
 • SantaNi -LAURA SINGLET SVART

  Ett linne med lite bredare axelband och dragsko i en sidsöm så det kan bli lite kortare i ena sidan om du önskar. Detta linnet är lite tightare i storleken. tillverkat i ekologisk svensktillverkad trikå i 95% bomull 5% elastan. Visa
  499,00 kr
 • Kampanj!
  OIL OF OREGANO 200TBL

  OIL OF OREGANO 200TBL

  RevivaBio Oil of Oregano - Naturens eget antibiotika

  Oil of Oregano

  Olja gjord på oregano brukar kallas naturens eget antibiotika och sägs stärka immunförsvaret.

  RevivaBios Oil of Oregano är inbäddad i en tablett med kalciumkarbonat och andra ämnen som innebär att oregano oljan frigörs mer långsamt och därmed tolereras lättare för känsliga slemhinnor. Ren oregano olja i vätskeform kan ofta vara för stark för känsliga slemhinnor.  

   

  Visa

  Regular Price: 420,00 kr

  Special Price 350,00 kr

 • SantaNi - MALVA tights navy blue

  Tights med hög midja och tryck Inhale & Exhale på baksidan av båda benen. I vår svenskvävda ekologiska trikå 95% bomull 5 % lycra. Tightsen är helt normala i storlekarna, men vi rekommenderar aldrig att gå ner i storleken på tights. Visa
  649,00 kr
 • V&M VITAMIN MINERAL 120 TBL

  Multivitamin med Spirulina

  V&M Multi Vitamin & Mineral med spirulina är ett balanserat kosttillskott för det dagliga behovet av vitaminer, mineraler, spårämnen och antioxidanter. Innehåller spirulina som tillför kroppen ytterligare nära 100 näringsämnen i naturlig form som lätt tas upp.

  Visa
  170,00 kr
 • SantaNi - DIANA TUNIKA ONE SIZE

  Tunika i svenskvävd ekologisk trikå 95% bomull 5% elastan Tunika/klänning i ONE SIZE med mandala tryck, vit med svart tryck Visa
  699,00 kr
 • Kampanj!
  VATTENKRASSE 100KPSL

  VATTENKRASSE 100KPSL

  Vattenkrasse - en naturlig multivitamin med många goda egenskaper

  Vattenkrasse innehåller förutom mycket A, C och E vitaminer också järn och kalcium.

  Vattenkrasse har använts länge som en naturlig detox och skönhetsprodukt mot åldrande i England men nu har det visat sig att vattenkrasse också har prestationshöjande egenskaper. Studier från Edinburgh Napier University har visat att vattenkrasse förbättrar både prestationsförmåga och muskelåterhämtning.

  Tillverkaren Mountain Fresh specialiserar sig på ekologiskt odlade örter som torkas varsamt utan några tillsatser.

   

   

  Visa
  160,00 kr
 • SantaNi -LOOK TOP CREME

  Denna toppen har lite extra långa ärmar, med sprund och volang och en lite tightare top. Tillverkad i vår svensktillverkade ekologiska trikå 95% bomull 5% elastan. Finns även i svart. Visa
  599,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 26 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida