Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Nyheter

Vi på Hälsorutan tar in nya produkter varje månad, våra produktansvariga är alltid på jakt efter nya trender inom hälsokost. Vi har också börjat utöka vårt sortiment av hudvårdsprodukter och kläder. Nedan finner du de senaste nyheterna!

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 24 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida
 • SantaNi - GANESHA BYXA ONE SVART

  Ny modell med mycket häng, detta är en unisexmodell och funkar även till herr. Storlek L motsvarar en herr storlek M. Svart. Mycket detaljer som ficklock kardborrband och sömmar. En unik och snygg/tuff modell som du lika gärna kan ha till fest som på strandpartyt. Ekologisk bomull 95% och 5% elastan. Visa
  1 299,00 kr
 • Kampanj!
  ATRANTIL 90KPSL

  ATRANTIL 90KPSL

  RevivaBio Atrantil

  Atrantil är ett avancerat kosttillskott som effektivt minskar magbesvär i form av utspänd buk, uppblåsthet, förstoppning och även diarré. 

  Atrantil innehåller en unik kombination av botaniska extrakt som arbetar tillsammans för att minska magbesvär och ger stöd åt matsmältningen. 


  Två vetenskapliga studier bekräftar att Atrantil är en effektiv behandling 

  Atrantil har testats i två separata kliniska studier med människor som lider av uppblåsthet och förstoppning.

  I den första studien fick mer än 88 procent effektiv hjälp av Atrantil. (World Journal of Gastrointestinal Pharmacology and Therapeutics, 6 augusti 2016, sid 463 - 468).

  I den andra studien koncentrerade man sig enbart på de mest svårbehandlade mag-tarmpatienterna. I den studien visade det sig att hela 80 procent fick påtaglig lindring med hjälp av Atrantil. (Journal of Gastroenterology and Hepatology, 21 september 2015, sid 1762 - 1767)

  Visa
  555,00 kr
 • Kampanj!
  MIGRADAO 90KPSL

  MIGRADAO 90KPSL

  Får du migrän eller andra obehagliga symtom av histamin i mat?

  Har du något eller några av följande symtom och misstänker att det handlar om reaktioner mot histamin i mat:

  • Mag-tarmbesvär (illamående, kräkningar, buksmärtor, gaser, ballongmage och diarré) • Hudbesvär (eksem, nässelfeber, flush, klåda, rodnad) • Huvudvärk och migrän • Astmaliknande besvär, nästäppa, nysningar, rinnande näsa • Hjärtklappning, hjärtarytmier, blodtrycksfall, brännande känsla i mun och svalg • Yrsel • Andra allergiliknande symtom

  Hjälper MigraDAO® mot histaminintolerans?

  MigraDAO® är en helt ny produkt som innehåller enzymet diaminoxidas, koffein, vitamin B6, folsyra, och vitamin B12. I många länder i Europa är MigraDAO® klassificerat som ”ett livsmedel för särskilt näringsändamål”. Detta innebär att man i dessa länder får hävda att MigraDAO® hjälper vid vid migrän och huvudvärk som orsakats av histaminintolerans (histaminintolerans innebär att man reagerar mot histamin som finns i olika födoämnen).

  I Sverige är MigraDAO® klassat som ett kosttillskott och vi får därmed på grund av rådande lagstiftning inte hävda att produkten hjälper mot migrän eller huvudvärk som orsakats av histaminintolerans.

  Visa
  693,00 kr
 • SantaNi -LOOK TOP SVART

  Ett linne med lite bredare axelband och dragsko i en sidsöm så det kan bli lite kortare i ena sidan om du önskar. Detta linnet är lite tightare i storleken. tillverkat i ekologisk svensktillverkad trikå i 95% bomull 5% elastan. Visa
  599,00 kr
 • Kampanj!
  MAGNESIUM SENSITIVE 100KPSL

  MAGNESIUM SENSITIVE 100KPSL

  RevivaBio Magnesium Sensitive - för dig som inte tål magnesiumcitrat

  Magnesium - ett livsnödvändigt mineral

  En frisk människa behöver minst 300-450 mg magnesium per dag enligt officiella rekommendationer. I takt med att våra kostvanor har förändrats så bedömer man att vårt intag av magnesium minskat från ca 1000 mg till ungefär 250 mg per dag sedan början på 1900-talet.

  Magnesium är ett oumbärligt mineral som aktiverar mängder av enzymer som driver hundratals livsnödvändiga biokemiska reaktioner i kroppen. Det har också en stor betydelse för uppbyggnaden av skelettet. Magnesium krävs dessutom för att matsmältning och muskelfunktionen skall fungera. Det är också nödvändigt för att kroppens avgiftning skall fungera. Utöver detta är magnesium helt nödvändigt för att omsätta kolhydrater, fett och protein från maten samt för produktion, lagring och användning av energi.

  Det finns flera former av magnesium, men i handeln säljs ofta billigare varianter som dessvärre är svårupptagliga för kroppen. RevivaBio Magnesium Sensitive innehåller magnesiumglycerofosfat som är en mycket lättupptaglig form och särskilt lämplig för dig som inte tål magnesiumcitrat.

   

  Visa
  179,00 kr
 • V&M VITAMIN MINERAL 120 TBL

  Multivitamin med Spirulina

  V&M Multi Vitamin & Mineral med spirulina är ett balanserat kosttillskott för det dagliga behovet av vitaminer, mineraler, spårämnen och antioxidanter. Innehåller spirulina som tillför kroppen ytterligare nära 100 näringsämnen i naturlig form som lätt tas upp.

  Visa
  170,00 kr
 • SantaNi - DIANA TUNIKA ONE SIZE

  Tunika i svenskvävd ekologisk trikå 95% bomull 5% elastan Tunika/klänning i ONE SIZE med mandala tryck, vit med svart tryck Visa
  699,00 kr
 • SantaNi -LONG LIFE VIT

  En härlig top i one size med fina detaljer på ärmslut och i nederkant. Denna toppen är från kollektionen Mrs Jones, utvald av Karin Björkegren Jones Visa
  599,00 kr
 • SantaNi -SINGOALLA TOP SVART

  En top i kollektionen Mrs Jones, utvald av Karin Björkegren Jones, en one size top med texten: enjoy this moment for this moment is your Life. Visa
  799,00 kr
 • Kampanj!
  LUBEX BÄCKENBOTTENTRÄNING

  LUBEX BÄCKENBOTTENTRÄNING

  LUBEX® bäckensbottenträningssats är en ny produkt för förstärkning och stabilisering av bäckenbottenmuskulaturen. Lubex är designad för kvinnor i alla åldrar och anses vara mer bekväma och lätta att använda än traditionella knipkulor.

  Bäckenbottenträning hjälper till att minska och förebygga besvär med urinläckage. Träningen kan också användas för att komma i form efter en förlossning samt för ett bättre samliv. En kort daglig träning är tillräckligt för att stärka dina bäckenmuskler.

   
  Visa

  Regular Price: 295,00 kr

  Special Price 250,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 24 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida