Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

SILICOL MAGE TARM GEL 500L

SILICOL MAGE TARM GEL 500L

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100991

Silicol gel är en flytande och lättupptaglig kiselsyra som lägger sig som en skyddande hinna på magsäcksinnehållet. Därmed förhindras bakterier och andra irriterande ämnen att orsaka dig besvär med känslig och orolig mage.
Tack vare att kisel har stor betydelse för bildningen av bindväv ger även Silicol gel en positiv effekt på hår, hud och naglar.

Tillgänglighet: I lager

219,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: Aqua, Silica Colloidalis Anhydrica 2,8g, Etanol, Acidum Sorbicum, Ethyl-p-hydroxibenzoat. (15 ml Silicol innehåller 420 mg Kiseldioxid).

  Dosering:1 matsked 3 gånger dagligen  före eller efter måltid.
  För hår, hud och naglar: 1 matsked dagligen

  Silicol Gel och matsmältningsproblem.
  Silicol Gel är en kolloidal lösning av kiselsyra, som är mycket lättupptagligt i kroppen. Silicol Gel täcker insidan av matsmältningskanalen och binder gifter och bakterier, som sedan avlägsnas den naturliga vägen. Silicol Gel skyddar också tarmväggen. En tesked tre gånger dagligen har i kliniska studier visat en snabb normalisering av mage-och tarmfunktionen utan bieffekter.

  Silicol Gel och hud, hår och naglar.
  Högst koncentration av kisel finns i hud, hår och naglar. Kisel är viktigt för hudens elacticitet, vid mineralisering av benvävnad och för regeneration av hår, hud och naglar. Kisel lagras i underhuden och när vi åldras sjunker kiselnivåerna och huden blir slapp och rynkig.
  Kliniska studier har visat att en tesked Silicol Gel om dagen fördröjer åldringsprocessen samt förbättrar kvaliteten på hår, hud och naglar.

  Saguna

  Tillverkare : Hübner

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: SILICOL MAGE TARM GEL 500L

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab