Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Leder & Värk

Ont i muskler och leder kan komma sig av en rad olika saker och kan behandlas både inifrån och utifrån. En spänd och överansträngd muskel mår bra av värme och massage och gärna lite gymnastiska rörelser som ökar blodgenomströmningen. En härlig och värmande massagegel rekommenderas varmt! Ömmande leder kan behandlas på samma sätt men har du ont under lång tid ska du ändå be en läkare undersöka dina besvär. 

Vi har flera bra kosttillskott som passar när du har ont i muskler och leder. Har du smärta som inte ger med sig så har vi även receptfria läkemedel mot artros och receptfria läkemedel som minskar smärta och värk.

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 25 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida
 • Kampanj!
  FORTODOL S 100KPSL

  FORTODOL S 100KPSL

  Fortodol S är ett kosttillskott som innehåller gurkmejaextrakt, nu med nytt recept. Gurkmeja används även ofta som krydda i matlagningen

  Visa
  375,00 kr
 • OMEGA-3 FORTE NY 132 kap

  Livsnödvändiga fettsyror

  Pharbio Omega-3 Forte ger dig bästa möjliga tillskott av omega-3 samtidigt som du får i dig minsta möjliga mängd mättat fett. Produkten består av så mycket som 70 % högkoncentrerad omega-3 och stora mängder DHA, DPA och EPA, som är omega-3:s mest betydelsefulla fettsyror. Omega-3 utgörs av fettsyror som är fleromättade och som ger energi och fungerar som byggstenar. Alla organ i kroppen behöver regelbundet tillskott av omega-3 för att utvecklas maximalt. Till exempel består våra hjärnor av hela 20 % omega-3.

  Pharbio Omega-3 Forte lämpar sig väl som abonnemangsprodukt eftersom den bör ätas kontinuerligt. Se mer information om abonnemang här.

  Om du äterblodförtunnande medel bör du alltid samråda med din läkare.

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  230,00 kr
 • Kampanj!
  ALOE RUB 100ML

  ALOE RUB 100ML

  Djupverkande liniment/muskelsalva

  Användes av professionella terapeuter vid behandling av muskler, leder och ligament, belastningsskador, idrottsbesvär och liknande. Utmärkt även före träning och muskelansträngning.

  Visa
  100,00 kr
 • NYPOZIN 280 TBL

  Nypozin gör livet lite rörligare 

  Begränsas du dagligen av stela och onda leder kan Nypozin hjälpa dig. Nypozin innehåller strandnypon  som har  postivia hälsoeffekter  på stela och onda leder leder. Strandnypon tillsammans med Kondroitin, C-Vitamin och Svartpeppar gör Nypozin helt unik. Kondroitinet har en viktigt uppgift i bildandet av brosk och Svartpeppar stödjer upptaget. Nypozin finns i tablettform, pulver samt ett liniment, Joint Cream. 

  Nypozin lämpar sig väl som abonnemangsprodukt eftersom den bör ätas kontinuerligt. Se mer information om abonnemang här.

  Visa
  429,00 kr
 • Kampanj!
  ALOE RUB 500ML

  ALOE RUB 500ML

  Djupverkande liniment/muskelsalva

  Användes av professionella terapeuter vid behandling av muskler, leder och ligament, belastningsskador, idrottsbesvär och liknande. Utmärkt även före träning och muskelansträngning. 

  Visa
  300,00 kr
 • Kampanj!
  POSTURE FÖR BÄTTRE HÅLLN S-M

  POSTURE FÖR BÄTTRE HÅLLN S-M

  Sträck på dig med praktisk sele

  Posture Sele ger dig en bättre hållning. De två vadderade axelbanden som löper runt skuldrorna påminner om banden på en ryggsäck. En liten ryggplatta med reglerbar justering nedanför bröstryggen hjälper till att hålla selen bekvämt på plats. Du sätter på dig Posture över axlarna, som när du trär på dig en ryggsäck. Reglera resåren så att du får en bekväm sträckning av axelpartiet, samtidigt som du behåller din rörlighet. Posture fungerar som en påminnare som aktiverar den egna muskulaturen och inte en avlastare. Träning av hållningsmuskulaturen gör att en upprätt hållning kommer att kännas naturligt och bekvämt. Börja med att använda Posture i intervaller på en timma åt gången och senare under längre perioder.

  Ej bytesrätt på grund av hygienskäl.

  Visa
  395,00 kr
 • Kampanj!
  LYPRINOL 50 KPSL

  LYPRINOL 50 KPSL

  Musseloljan från Nya Zeeland

  Den grönläppade musslan vars innehåll utgör råmaterialet till Lyprinol™, odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen. Den grönläppade musslan är en av Nya Zeelands största exportvaror och alla odlingar kontrolleras rigoröst av Nya Zeelands Fiskeriministerium (MAF). Kontrollprover tas varje vecka för att analysera att odlingen är fri från miljögifter, pesticider och yttre miljöpåverkan. Detta innebär att Lyprinol™ är den enda omega-3 rika fettsyra från havsriket som ej behöver genomgå en reningsprocess. Fördelen är att alla naturliga fettsyror och antioxidanter därmed bevaras i Lyprinol™.
  Lyprinol™ - produktspecifika studier.
  Forskning visar att det är den unika fettsyrafraktionen (fettsyror och antioxidanter) som gör Lyprinol höggradigt effektiv. Lyprinol™ har många bevis på sin hälsosamma effekt. Enligt de produktspecifika undersökningar/studier som finns vet man idag att Lyprinol™ är ett kosttillskott med positiv inverkan på luftvägar och andningsorgan. Undersökningar/studier har även visat att Lyprinol™ ökar kroppens smidighet. Lyprinol kan därför tas dagligen som ett näringstillskott för att må bättre. Lyprinol™ kan tas året runt utan kända biverkningar.
  Lyprinol™ innehåller en unik kombination av fettsyror så som Omega-3, EPA, ETA, Omega-6 och Omega-9 samt naturligt förekommande E-vitaminer, karotenoider, och hydroxytyrosyl. Dessa naturliga ämnen fungerar som antioxidanter.
  Tillsammans med fettsyrorna har dessa visat uttalade hälsofrämjande effekter.

   

  Visa
  329,00 kr
 • Kampanj!
  PIKASOL FORTE 120 KPSL

  PIKASOL FORTE 120 KPSL

  Omega -3 en essentiell fettsyra

  Pikasol Forte högkoncentrerat naturläkemedel med Omega-3 fettsyror kan bidra till skydd mot hjärt-kärlsjukdomar. Utvecklat speciellt för att skydda hjärta och kärl. Kliniskt dokumenterat. Fiskoljan i Pikasol Forte kommer från Nordatlanten.

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  250,00 kr
 • Kampanj!
  POSTURE FÖR BÄTTRE HÅLLN XS

  POSTURE FÖR BÄTTRE HÅLLN XS

  Jobbar du mycket böjd framför datorn? Svårt att bibehålla en bra hållning? Posture Sele hjälper dig och din rygg till en bra hållning. Posture Sele aktiverar musklerna för en bättre balans mellan kroppen fram- och baksida samtidigt som den ger axelpartiet en bekväm stretch. En upprätt position och god hållning förbättrar syreupptagningsförmågan genom att mer luft når ner i lungorna. Visa
  395,00 kr
 • Kampanj!
  HELAFLEX 100 TBL

  HELAFLEX 100 TBL

  En rot av  Djävulsklo  för lindring av stela leder

  För lindring vid smärta och stelhet. Helaflex är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av smärta och stelhet vid lätt ledförslitning (artros). Indikationerna för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning. Helaflex innehåller en lindrande substans från Djävulsklons (Harpagophytum procumbens) rot, som är en viktig grund i denna typ av läkemedel.

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  340,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 25 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida