Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

KWAI 100 TBL

KWAI 100 TBL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100635

Omtyckt vitlök


Vitlök har använts i folkmedicinen sedan urminnes tider. I Norden är vitlök en populär kur mot förkylning, medan man i resten av världen äter vitlök främst för att skydda hjärta och kärl. Kwai vitlökstabletter består av torkat vitlökspulver baserat på kinesisk vitlök som är särskilt rik på aktiva ämnen. Kinesisk vitlök anses vara bäst ur medicinsk synpunkt då den odlas i mycket svavelrika jordar. Den innehåller upp till tre gånger högre koncentration av den verksamma substansen allicin jämfört med den vitlök som odlas runt Medelhavet. Tabletterna är dragerade för att undvika risken för vitlökslukt.


Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

Tillgänglighet: Slut i lager

209,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll per: 1 tabl 2 tabl 
  Energi 2.5 kcal  5 kcal
    11 kJ  22 kJ
  Protein 0.05 g  0.1 g
  Kolhydrater 0.57 g  0.57 g
  varav sockerarter 0.34 g  0.68 g
  Stärkelse 0.23 g  0.46 g
  Torkad vitlök 300 mg  600 mg

  Doseringsförslag: Vuxna och barn över 12 år: 1 tablett 2 gånger dagligen. Tabletterna intas med vatten i samband med måltid. 
  Ingredienser: torkat vitlökspulver (Allium sativum), sötningsmedel (Socker), fyllnadsmedel (laktos), klumförebyggande medel (talk), fyllnadsmedel(hydroxipropylmetylcellulosa, cellulosapulver), vegetabilisk olja, klumförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumstearat), gummi arabicum, povidon, ytbehandlingsmedel (karnaubavax, bivax) 
   
  Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
   

  Tillverkare : Boehringer Ingelheim AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: KWAI 100 TBL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab