Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Hälsokost & Övrigt

Hälsokost & Övrigt

Just nu har vi kampanjpriser på bland annat Vikt och Detox produkter

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 23 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida
 • Kampanj!
  BRODDAR HELFOT STL.36-39 SMALL

  BRODDAR HELFOT STL.36-39 SMALL

  Undvik att halka i vinter. Med Broddar i bra kvalitet slipper du oroa dig för att halka, även i sträng kyla. De behåller sin elasticitet även under hårda förhållanden. Att känna sig säker under vintern är svårt när snö och is gör vägarna glatta och oberäkneliga. Broddar Helfot ger dig stadga och gör att skorna får grepp när du är ute på hal is.

  Visa

  Regular Price: 99,00 kr

  Special Price 50,00 kr

 • Kampanj!
  BEROCCA BRUS 30ST

  BEROCCA BRUS 30ST

  Prestera på topp hela dagen 

  Berocca innehåller alla åtta vitaminer i B-gruppen och dessutom C-vitamin, kalcium, magnesium och zink. Sammansättningen är skräddarsydd för att hjälpa dig prestera på topp hela dagen, varje dag. Apelsinsmak.

  Visa

  Regular Price: 135,00 kr

  Special Price 80,00 kr

 • Kampanj!
  KWAI 100 TBL

  KWAI 100 TBL

  Omtyckt vitlök

  Vitlök har använts i folkmedicinen sedan urminnes tider. I Norden är vitlök en populär kur mot förkylning, medan man i resten av världen äter vitlök främst för att skydda hjärta och kärl. Kwai vitlökstabletter består av torkat vitlökspulver baserat på kinesisk vitlök som är särskilt rik på aktiva ämnen. Kinesisk vitlök anses vara bäst ur medicinsk synpunkt då den odlas i mycket svavelrika jordar. Den innehåller upp till tre gånger högre koncentration av den verksamma substansen allicin jämfört med den vitlök som odlas runt Medelhavet. Tabletterna är dragerade för att undvika risken för vitlökslukt.

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa

  Regular Price: 209,00 kr

  Special Price 161,28 kr

 • Kampanj!
  BIO-ANTIOXIDANT 150 TBL

  BIO-ANTIOXIDANT 150 TBL

  En multivitamin maxad med antioxidanter

  Bio-Antioxidant är ett speciellt kombinerat antioxidantpreparat och innehåller bland annat , vitaminerna A, B6, B12, D, folsyra som bidrar till immunsystemets normala funktion, vitaminerna B2, C, E samt selen, zink, koppar, mangan som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. En komplett antioxidant!

   

  Bio-Antioxidant innehåller SelenoPrecise* som är en patenterad, organisk selenjäst med hög biotillgänglighet, (88,7% absorption) och säkerhet. *EP-patent nr 1 478 732 B1

  Visa

  Regular Price: 255,00 kr

  Special Price 80,00 kr

 • Kampanj!
  RevivaBio MIGRADAO 90KPSL

  RevivaBio MIGRADAO 90KPSL

  Får du migrän eller andra obehagliga symtom av histamin i mat?

  Har du något eller några av följande symtom och misstänker att det handlar om reaktioner mot histamin i mat:

  • Mag-tarmbesvär (illamående, kräkningar, buksmärtor, gaser, ballongmage och diarré) • Hudbesvär (eksem, nässelfeber, flush, klåda, rodnad) • Huvudvärk och migrän • Astmaliknande besvär, nästäppa, nysningar, rinnande näsa • Hjärtklappning, hjärtarytmier, blodtrycksfall, brännande känsla i mun och svalg • Yrsel • Andra allergiliknande symtom

  Hjälper MigraDAO® mot histaminintolerans?

  MigraDAO® är en helt ny produkt som innehåller enzymet diaminoxidas, koffein, vitamin B6, folsyra, och vitamin B12. I många länder i Europa är MigraDAO® klassificerat som ”ett livsmedel för särskilt näringsändamål”. Detta innebär att man i dessa länder får hävda att MigraDAO® hjälper vid vid migrän och huvudvärk som orsakats av histaminintolerans (histaminintolerans innebär att man reagerar mot histamin som finns i olika födoämnen).

  I Sverige är MigraDAO® klassat som ett kosttillskott och vi får därmed på grund av rådande lagstiftning inte hävda att produkten hjälper mot migrän eller huvudvärk som orsakats av histaminintolerans.

  Visa

  Regular Price: 690,00 kr

  Special Price 224,00 kr

 • Kampanj!
  ALOE VERA GEL 100ML

  ALOE VERA GEL 100ML

  Aloe Vera gel

  En idealisk allt-i-allo-produkt, t.ex vid insektsbett, after-sun eller efter rakning som en after-shave. Perfekt vid såväl hudvård som babyvård. Aloe Vera Jelly är parfymfri.

  Visa

  Regular Price: 139,00 kr

  Special Price 62,50 kr

 • Kampanj!
  ROSENROT FORTE 40 TBL

  ROSENROT FORTE 40 TBL

  När lust och energi saknas

  Rosenrot Forte innehåller 2500 mg ren rosenrot och är ett kosttillskott med bra effekt vid trötthet. Innehåller även svartepparextrakt som bidrar till ett ökat upptag samt en ökad effekt av andra örter.  

  Visa

  Regular Price: 135,00 kr

  Special Price 89,00 kr

 • Kampanj!
  UVA ÖRT 100 TBL

  UVA ÖRT 100 TBL

  Milt urindrivande

  UVA-Ört, ett milt urindrivande kosttillskott som innehåller fem olika örter med urindrivande verkan. De fem verksamma örterna är mjölon, gullris, enbär, åkerfräken och nässla. UVA-Ört är en helt naturlig produkt och passar både kvinnor och män.

  Visa

  Regular Price: 169,00 kr

  Special Price 89,00 kr

 • Kampanj!
  ULTRADETOX

  ULTRADETOX

  Holistic UltraDetox är ett kosttillskott i form av en ört- och fiberdrink för detox.

  UltraDetox består av en helt naturlig blandning av 35 örter som stödjer kroppen.

  Psylliumfröskal bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse. 

  Visa

  Regular Price: 390,00 kr

  Special Price 300,00 kr

 • Kampanj!
  BRODDAR HÄL STL.36-42 MEDIUM

  BRODDAR HÄL STL.36-42 MEDIUM

  Undvik att halka i vinter. Med Broddar i bra kvalitet slipper du oroa dig för att halka, även i sträng kyla. De behåller sin elasticitet även under hårda förhållanden. Känn dig trygg i vinter! Att känna sig säker under vintern är svårt när is gör vägarna glatta och oberäkneliga. Broddar Häl och gör att skorna får grepp när du är ute på hal is. Visa

  Regular Price: 99,00 kr

  Special Price 50,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 23 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per sida