Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

EYE Q 180 KPSL

EYE Q 180 KPSL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100448

Rätt sorts fett


Vi kan inte själva producera essentiella fettsyror, som är så viktiga för hjärna och öga, utan måste tillföra dessa via kosten. Studier* har visat att många människor inte kan tillgodogöra sig dessa livsviktiga fettsyror via sin föda. En låg fettsyranivå i hjärna och öga kan yttra sig i svårigheter med koncentration, koordination, inlärning och ett kort närminne. Utvecklat för hjärna och öga. Forskning* visar att rätt kombination av naturliga omega-3 och omega-6 fettsyror är det optimala för hjärna och öga. eye q™ är ett kosttillskott utvecklat för just detta ändamål.

Tillgänglighet: I lager

499,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll:
  Innehåll per 2 kapslar RDI  
  Fiskolja 800 mg    
  - omega-3-fettsyror  
  - EPA 186 mg    
  - DHA 58 mg    
  Nattljusolja 200 mg    
  - Omega-6  
  - GLA 20 mg    
  Vitamin E 3.6 mg 30%  

  Doseringsförslag: 2 kapslar per dag. Är det första gången du tar eye q™ kapslar är den rekommenderade dagsdosen 6 kapslar i 12 veckor/uker. Därefter 2 kapslar per dag. 
  Ingredienser: fiskolja, gelatin, nattljusolja, glycerol, destillerat vatten, naturligt vitamin E (d-alfa-tokoferol från soja) 
  Viktigt: Om du tar någon form av mediciner och är osäker ber vi dig kontakta din läkare. Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras torrt och i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

  Tillverkare : IQ Medical AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: EYE Q 180 KPSL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab