Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Urinvägsbesvär

Urinvägsbesvär

Blåskatarr den vanligaste formen av urinvägsinfektion

Den vanligaste formen av urinvägsinfektion är blåskatarr. Tillhör du de personer som lätt drabbas av dessa besvär så finns det åtgärder du kan göra för att förebygga som till exempel att undvik att bli kall, drick eller ät tranbär. Tranbär är rik på antioxidanter och innehåller ämnen som gör att bakterier i urinröret ej fäster lika lätt utan kissas ut. Tveka dock aldrig att kontakta din vårdcentral om det finns blod i urinen, besvären är stora eller om du känner dig orolig för dina besvär. Har du frågor eller önskar du rådgivning så är du välkommen att chatta med oss. Vill du hellre ringa så når du oss på 060-61 11 74. Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till din hälsokostbutik på webben!

Grid  List 

5 Produkter

per sida
 • TRANBÄRSKAPSLAR 90ST

  Tranbär gillas inte av bakterier i urinröret

  Tranbär är rik på antioxidanter och innehåller ämnen som gör att bakterier i urinröret ej fäster lika lätt utan kissas ut. Besväras du ofta av urinbesvär så kan det vara värt att prova Tranbär. 

  Visa
  240,00 kr
 • Kampanj!
  UVA ÖRT 100 TBL

  UVA ÖRT 100 TBL

  Milt urindrivande

  UVA-Ört, ett milt urindrivande kosttillskott som innehåller fem olika örter med urindrivande verkan. De fem verksamma örterna är mjölon, gullris, enbär, åkerfräken och nässla. UVA-Ört är en helt naturlig produkt och passar både kvinnor och män.

  Visa
  169,00 kr
 • MEMBRASIN 120 KPSL

  Mjukgörande för sköra slemhinnor

  Membrasin stimulerar funktionen i människokroppens slemhinnor. Detta kan leda till förhöjd livskvalitet för alla de som har känsla av torrhet i till exempel luftvägar, ögon, mun, urinvägar och underliv. Torrhetskänsla i underlivet är vanligt förekommande bland kvinnor i övergångsåldern och äldre kvinnor. Produkten innehåller havtornsolja, som också har positiv verkan på huden, samt många viktiga fettsyror. Hit hör Omega-7, som stödjer slemhinnornas funktioner. Membrasin är resultatet av forskning bedriven vid Åbo Universitetet och Universitetssjukhus. Produkten lanserades på svenska marknaden för tio år sedan.

  Visa
  580,00 kr
 • Kampanj!
  LUBEX BÄCKENBOTTENTRÄNING

  LUBEX BÄCKENBOTTENTRÄNING

  LUBEX® bäckensbottenträningssats är en ny produkt för förstärkning och stabilisering av bäckenbottenmuskulaturen. Lubex är designad för kvinnor i alla åldrar och anses vara mer bekväma och lätta att använda än traditionella knipkulor.

  Bäckenbottenträning hjälper till att minska och förebygga besvär med urinläckage. Träningen kan också användas för att komma i form efter en förlossning samt för ett bättre samliv. En kort daglig träning är tillräckligt för att stärka dina bäckenmuskler.

   
  Visa
  295,00 kr
 • CRAN CURE 48TBL

   En kur för hälsosamma urinvägar

  Cran cure innehåller ekologiskt tranbärs- och lingonextrakt, förstärkt med åkerfräken- och gullrisextrakt, Vitamin D3 och 2 miljarder probiotiska mjölksyrebakterier. Ingredienser som verkar hälsosamma för de nedre urinvägarnas hälsa. Med de probiotiska mjölksyrebakterierna bidrar även cran cure till immunsystemets normala funktion.

  Malin Berghagen har haft återkommande besvär och obehag av urinvägsinfektioner och blåskatarr.

   - Jag har hittat den bästa hjälpen, en tranbärskur som jag alltid bär med mig. Cran Cure har blivit min räddare i nöden, säger Malin.  

  Källa: http://kroppochsjal.se/artikel/unik-kur-mot-urinvagsinfektion#sthash.fQ76q7J9.dpuf

  Kosttillskott ersätter ej en allsidig och balanserad kost.


  Visa
  269,00 kr

Grid  List 

5 Produkter

per sida