Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Lust & funktion

Lust & funktion

Kosttillskott och hjälpmedel för lust och funktion 

Hälsorutan har valt ut ett produktsortiment med våra mest populära kosttillskott för kvinnor. Vi har nu också utökat sortimentet med sexleksaker för henne. 

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 13 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
per sida
 • BUCKTHORN 60 KPSL

  Kort datum mycket lågt pris

  Havtorn, ett bär fyllt med näring

  Torrhetskänsla i slemhinnorna som i t.ex ögon, mun, luftvägar och underliv drabbar både män och kvinnor och kan orsaka mycket obehag. Bockthorn innehåller havtorn som är mycket rikt på fettsyror, bl.a Omega-7 som är av stor vikt för kroppens slemhinnor. Innehåller även antioxidanterna rutin, quercetin och rosmarin. Buckthorn bidrar till återfuktning och ger ökad livskvalitet.

  Kosttillskott ersätter ej en allsidig och balanserad kost.

     Visa
  339,00 kr
 • JOYBALLS SECRET LILA

  Beskrivning: 

  Joyballs från Joydivision är en prisvinnare som fått flera utmärkelser för såväl design som funktion. Den patenterande öglan skiljer sig från andra knipkulor då du helt och hållet slipper "snöret". Dessa knipkulor är ett utmärkt val för dig som vill träna upp musklerna. En portion vattenbaserat glidmedel samt en förvaringspåse medföljer.

  Visa
  299,00 kr
 • DUREX INTENSE GEL

  Ny spännande gel som ökar känsel och njutning för henne. Gelens huvudsakliga syfte är att hjälpa dig att lättare nå orgasm. Formeln är kraftfull och du behöver bara applicera 2-3 droppar från den smarta pumpflaskan.

  En flaska innehåller 10 ml och räcker till ungefär 20 appliceringar om rekommenderad mängd används (2-3 droppar).

  Visa
  140,00 kr
 • Kampanj!
  MACA VEGGI 90KPSL

  MACA VEGGI 90KPSL

  Maca är en rotfrukt som växer på höga höjder i Peru och Anderna.

  Maca frukten är mycket näringsrik och har ett högt värde av både B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, livsnödvändiga mineraler som till exempel mangan, kalcium och järn. Maca innehåller även mycket stor mängd av essentiella aminosyror som är ett slags protein. I tillägg finns också höga doser av speciella antioxidanter som har många hälsofrämjande effekter och dessutom ökar sexlusten hos män såväl som hos kvinnor. Dess sexuella effekter har gett maca smeknamnet ”peruansk viagra”

  För många kvinnor har Maca hjälpt med hormonbalasen och mot övergångsbesvär

  Visa
  279,00 kr
 • SWEDE AQUA COMFORT 60ML

  Svenskt unikt vattenbaserat glidmedel

  Aqua Comfort är en mycket bra och unikt sammansatt vattenbaserad formel som är tillverkad och tappad i Sverige. Aqua Comfort erbjuder en klibbfri samt långvarig smörjning och kan användas vid såväl anal som vaginal sex eller onani. Känslan vid användning är silkeslen och du slipper helt spår efter glidet så snart du tvättat bort det från hud och genitalier. 

  Visa
  99,00 kr
 • MEMBRASIN 60 KPSL

  Mjukgörande för sköra slemhinnor

  Membrasin stimulerar funktionen i människokroppens slemhinnor. Detta kan leda till förhöjd livskvalitet för alla de som har känsla av torrhet i till exempel luftvägar, ögon, mun, urinvägar och underliv. Torrhetskänsla i underlivet är vanligt förekommande bland kvinnor i övergångsåldern och äldre kvinnor. Produkten innehåller havtornsolja, som också har positiv verkan på huden, samt många viktiga fettsyror. Hit hör Omega-7, som stödjer slemhinnornas funktioner. Membrasin är resultatet av forskning bedriven vid Åbo Universitetet och Universitetssjukhus. Produkten lanserades på svenska marknaden för tio år sedan.

  Visa
  269,00 kr
 • LOVELY VIBES

  Beskrivning: 

  Elegant Vibe är en lyxig, läckert sammetslen och stark vibrator. Sju olika hastigheter och mjuk glidvänlig silikonyta.En tyst vibrator med en läcker design av riktigt hög kvalitet. Massagestaven levereras i en vit presentask.

  Visa
  499,00 kr
 • Kampanj!
  LUBEX BÄCKENBOTTENTRÄNING

  LUBEX BÄCKENBOTTENTRÄNING

  LUBEX® bäckensbottenträningssats är en ny produkt för förstärkning och stabilisering av bäckenbottenmuskulaturen. Lubex är designad för kvinnor i alla åldrar och anses vara mer bekväma och lätta att använda än traditionella knipkulor.

  Bäckenbottenträning hjälper till att minska och förebygga besvär med urinläckage. Träningen kan också användas för att komma i form efter en förlossning samt för ett bättre samliv. En kort daglig träning är tillräckligt för att stärka dina bäckenmuskler.

   
  Visa

  Regular Price: 295,00 kr

  Special Price 250,00 kr

 • BODYWAND

  En Bodywand är en mycket kraftfull vibrator som du kan använda på hela kroppen. Du kan massera en öm nacke eller rygg. Den ger ifrån sig mycket starka vibrationer så detta är inte bara en sexleksak, utan en massageapparat som kan användas till helkroppsmassage.

  Beskrivning: 

  Med en ungefärlig längd av en kvinnas hand är detta en lite mindre modell. Vattentålig (ej 100% vattentät), kraftfull och med möjligheten att ställa styrkan efter just dina önskemål. Uppladdningsbart batteri som räcker länge. Multispeed kontrollen låter dig öka eller minsta styrkan med de två knapparna plus och minus.

  Visa
  699,00 kr
 • SECRET OF LOVE 30ML

  Bäst i Test i Aftonbladet & Expressen!
  Secret of Love är en 100% helt naturligt produkt som har afrodisiaka effekter och tar din sensuella upphetsning till en annan dimension. Produkten som ofta används som lustförhöjande orgasmkräm behandlar även vaginal torrhet hos kvinnan. Applicera gelén direkt på kvinnans klitoris eller mannens ollon och känn den ökade njutningen nästan omedelbart.

  Spänningen och den upphetsande känslan erhålls tack vare Secret Of Love's örter och de eteriska oljorna i innehållet. Gelén stimulerar blodflödet i dina erogena zoner och har en positiv effekt till att lättare uppnå orgasm. Produkten är ofarlig att använda på honom innan sex, effekten blir då även ökad känsel inuti kvinnans vagina. Svensktillverkad produkt och formel som doftar lätt av mint/eukalyptus.

  Visa
  299,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 13 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
per sida