Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

EYE Q 180 KPSL

EYE Q 180 KPSL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100448

Rätt sorts fett


Vi kan inte själva producera essentiella fettsyror, som är så viktiga för hjärna och öga, utan måste tillföra dessa via kosten. Studier* har visat att många människor inte kan tillgodogöra sig dessa livsviktiga fettsyror via sin föda. En låg fettsyranivå i hjärna och öga kan yttra sig i svårigheter med koncentration, koordination, inlärning och ett kort närminne. Utvecklat för hjärna och öga. Forskning* visar att rätt kombination av naturliga omega-3 och omega-6 fettsyror är det optimala för hjärna och öga. eye q™ är ett kosttillskott utvecklat för just detta ändamål.

Tillgänglighet: I lager

499,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: Per dagligt intag (2 kpsl): EPA 186mg, DHA 58mg, GLA 20mg, Naturligt Vitamin E 3,2mg. Naturligt EPA-rik marin fiskolja, Ekologisk nattljusolja, gelatin, glycerol, Naturlig Vitamin E (D-alpha tocopherol).

  Dosering: 2 kapslar per dag. Är det första gången du tar eye q™ kapslar är den rekommenderade dagsdosen 6 kapslar i 12 veckor. Därefter 2 kapslar per dag.

  Naturlig fiskolja
  eye q™ innehåller en unik och välbalancerad sammansättning av fettsyror i dess naturliga form från fet fisk utvinns omega-3 fettsyrorna EPA och DHA och från nattljus utvinns GLA som tillhör omega-6 familjen.
  Fiskoljan i eye q™ innehåller den högsta mängd EPA som naturen själv kan tillhandahålla. Oljan kommer från hållbara källor av fet fisk. eye q™ innehåller enbart högkvalitativa och naturliga oljor och är testad igenom hela tillverkningen för att säkerställa att renheten följer det stränga krav som ställs från EU och WHO.
  Dokumenterat effektiv
  eye q™ är det mest vetenskapligt* undersökta omega-3 tillskottet när det gäller hjärna och öga. Studier* visar att ett dagligt intag av eye q™ kan förbättra de kognitiva funktionerna.
  Rätt kombination av naturliga fettsyror
  Forskning* visar att rätt kombination av naturliga omega-3 och omega-6 fettsyror, är det optimala för hjärna och öga. eye q™ är ett kosttillskott utvecklat just för detta ändamål och tillför de byggstenar som är så viktiga för normal funktion i hjärna och öga. Hjärnan består till 60 % av sin torrvikt av fett och 20 % av fettet är omättade fettsyror. eye q™ innehåller fettsyror som är strukturellt viktiga byggstenar i alla cellmembraner i hjärna och öga (ögats näthinna är en del av hjärnan), där de finns som en del av fosfolipiderna.
  EPA är den viktigaste omega-3 fettsyran
  Vi kan inte själva producera essentiella fettsyror, som är så viktiga för hjärna och öga, utan måste tillföra dessa via kosten. Studier* har visat att många människor inte kan tillgodogöra sig dessa livsviktiga fettsyror via sin föda. En låg fettsyranivå i hjärna och öga kan bl a yttra sig i koncentrationssvårigheter. Ett dagligt intag av eye q™ garanterar att fettsyranivån är tillräckligt hög för att bibehålla hjärnans och ögats normala funktion.
  Forskare** har under de senaste åren visat att EPA är den viktigaste omega-3 fettsyran att tillföra för hjärnans funktion. För hög halt av omega-3 fettsyran DHA i en fiskolja kan hämma intransporten av viktigt EPA till hjärnan. eye q™ är den enda naturligt EPA-rika produkt på marknaden som motsvarar dessa rön.
  eye q™ är en helt naturlig produkt
  eye q™ är en helt naturlig produkt framställd av sardin, anjovis och pilchard (en större form av sardin) och nattljusolja. Att eye q™ innehåller dessa specifika fiskar beror på dess höga halt av naturligt EPA. Fiskarna fiskas vid speciella tider på året när man vet att de konsumerar mer plankton och därmed naturligt får i sig höga doser av EPA. eye q™ innehåller högsta möjliga naturliga halt av omega-3 fettsyran EPA, upp till 4 delar EPA, detta är naturens gräns. Traditionella fiskoljor, med indikationen hjärta och kärl, innehåller en lägre dos EPA än eye q™.
  Vill man uppnå högre halt av EPA kan detta endast göras på syntetisk väg och är då ingen naturlig olja. Vi använder inte ordet “naturligt” lättvindigt: i tillverkning och genom speciellt utvalda råvaror, garanterar vi att endast rena och naturliga omega-3 och omega-6 fettsyror används/benyttes.
  Det primära är den rätta kombinationen
  När det gäller fettsyror för öga och hjärna är det inte styrkan på en omega-3 och omega-6 produkt som är det viktiga utan det primära är den rätta kombinationen och dess naturlighet.
  eye q™ -Det mest vetenskapligt undersökta omega-3 tillskottet.
  eye q™ är det mest vetenskapligt* undersökta omega-3 tillskottet för hjärna och öga. Endast två kapslar per dag behövs för att uppnå rätt fettsyranivå i hjärna och öga. Vid vissa tillstånd är rekommendationen 6 kapslar per dag i 12 veckor. Därefter är dagsdosen 2 kapslar per dag. Denna rekommendation baserar sig på att kliniska studier har påvisat att vid en fettsyrabrist krävs en högre dos under en 12-veckors period. 

  Tillverkare : IQ Medical AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: EYE Q 180 KPSL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab