Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

CERNITOL 150 TBL

CERNITOL 150 TBL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 5000079

Cernitol


Cernitol är ett växtbaserat läkemedel för behandling av symptom vid godartad prostataförstoring som t.e.x täta urinträngningar och nattliga urinträngningar.
Cernitol innehåller extrakt av pollen från råg, timotej och majs.


Läs noga igenom bipacksedel innan användning. Får ej säljas till personer under 18 år.
Tillgänglighet: I lager

399,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: Cernitol innehåller extrakt av pollen från råg, majs och timotej. Extrakten benämns Cernitin T60 och Cernitin GBX och innehåller de vattenlösliga respektive de fettlösliga komponenterna i pollenet. Pollenskalen, där bland annat de allergiframkallande delarna finns, avskiljs under tillverkningsprocessen. Cernitol är naturligt fritt från både gluten och laktos.

  Dosering: 2 tabletter 3 gånger dagligen.

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning. Får ej säljas till personer under 18 år.

  Cernitols effekt uppnås gradvis och det kan ta upp till tre månader innan full effekt uppnås. Det är därför viktigt att fortsätta behandlingen även om ingen effekt märks efter en till två månader. För att behålla effekten ska behandlingen sedan fortsätta. Biverkningar vid användning av Cernitol är mycket ovanliga. Sällsynta fall av illamående, diarré samt överkänslighetsreaktioner har rapporterats. Pollenallergiker löper inte större risk än andra att få biverkningar eftersom de allergiframkallande delarna i pollenet avlägsnas vid tillverkningen. I samband med att du blir undersökt av läkare för prostataproblem kan du behöva genomföra ett blodtest som kallas PSA-test. Det är viktigt att du berättar för läkaren eller sköterskan att du använder Cernitol eftersom det kan påverka testresultatet.

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: CERNITOL 150 TBL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab