Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

LIPOSINOL 60 ST

LIPOSINOL 60 ST

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100669

Liposinol är ett verktyg för viktkontroll som gör det lätt att ta kommandot över sitt kostintag, genom att det: Binder kostfetter i maten du äter. Bidrar till att minska matsuget. Bidrar till att dämpa aptiten. Bidrar till att sänka kolesterolvärden. Liposinol innehåller ett patenterat fiberkomplex från ekologiska växter. Rik på viskösa fibrer som har en hög förmåga att binda fetter. Kliniska studier har visat att Liposinol binder upp till 27,4 % av kostfettet i kroppen.

Tillgänglighet: Slut i lager

279,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Innehåll: Patenterat komplex från organiska växtfibrer. Hjälpämnen: mikrokristallinsk cellulosa, trikalciumfosfat, silica povidon, magnesiumstearat. Producerad av 100 % naturligt och organiskt växtextrakt och passar därför vegetarianer och veganer. Den är fri från allergener, konstgjorda färgämnen, aromer, salt, gluten och konserveringsmedel.

  Dosering: Intas direkt efter måltid med vätska. Ta inte mer än 9 tabletter dagligen. För att gå ner i vikt: Ta 2-3 tabletter efter huvudmåltid, öka dosen till 3-4 tabletter efter måltid med högt fettinnehåll, i minst 6 månader eller tills önskad viktminskning har uppnåtts. För att förhindra framtida viktökning och att uppnå en bra hälsa: Ta 2 tabletter efter huvudmåltid, öka dosen till 3 tabletter efter måltid med högt fettinnehåll. För att bibehålla kroppsvikt och förbättra hälsostatus: Ta 1-2 tabletter efter huvudmåltid, öka dosen till 2-3 tabletter efter måltid med högt fettinnehåll. Även om användning av Liposinol är ett viktigt steg framåt för att kontrollera din vikt, bör den utgöra en del av en fullständig viktkontrollplan. En effektiv viktkontroll kräver långsiktig satsning, och bör kombineras med en kostplan, fysisk träningsplan och en sund livsstil. Läs bipacksedeln innan användning.

  Tillverkare : Midsona Sverige AB

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: LIPOSINOL 60 ST

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab