Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

CURBISAL 90 KPSL

CURBISAL 90 KPSL

Bli först med att recensera denna produkt

Artnr: 100370

Vid godartad prostataförstoring


Curbisal är ett växtbaserat läkemedel som används vid vattenkastningsbesvär som orsakas av godartat prostataförstoring. I 50-årsåldern har de flesta män en förstorad prostatakörtel och detta kan orsaka urinträngningar. Det är viktigt att undersöka dig hos en läkare innan behandling för att utesluta en eventuellt bakomliggande sjukdom.


Läs noga igenom bipacksedel innan användning. Får ej säljas till personer under 18 år.

Tillgänglighet: Slut i lager

460,00 kr
Innehåll och dosering

  Details

  Ingrediensen är 320 mg extrakt av frukt från sågpalmetto (Serenoa repens (Bartram) Small), motsvarande ca 3,2 g torkad frukt av sågpalmetto. Övriga innehållsämnen är succinylerat gelatin, glycerol (85%), renat vatten, glycerol, titandioxid [E171] och gul järnoxid [E172].

  Curbisal är ett receptfritt naturläkemedel. Curbisal måste trots det användas med försiktighet för att uppnå det bästa resultatet.

  Prostata (blåshalskörteln) ligger strax under urinblåsan hos män och omsluter urinrörets övre del. Dess tillväxt styrs av det manliga könshormonet testosteron och de hormonella förändringar som sker med ökad ålder anses vara anledningen till att storleken av prostata ökar med åren. Detta kallas för godartad prostataförstoring (benign prostatahyperplasi). I 50-årsåldern är prostata förstorad hos de flesta män, men alla får inte besvär av detta. Hos vissa pressar dock den förstorade körteln samman urinröret på ett sätt som leder till problem vid urinering. Dessa besvär kan uttrycka sig som täta trängningar och svårigheter att tömma blåsan helt. Vissa andra mera allvarliga sjukdomar, t ex prostata- eller urinblåsecancer, kan ge liknande symtom som de vid godartad prostataförstoring.

  Dosering: 1 kapsel per dag. Kapseln sväljes ned med vatten och bör inte delas.

  Viktigt: Kontakta läkare innan du börjar ta Curbisal för att inte missa en bakomliggande allvarlig sjukdom. Om besvären förvärras eller kvarstår i mer än 6 månader ska du kontakta läkare för att få ny bedömning gjord. Ska inte användas av barn och kvinnor. Läs bipacksedeln före användning. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Förvaras vid högst 30 grader. Förvaras i originalförpackningen.

   

  Tillverkare : Cederroth-Pharbio

Recensioner och omdömen

  Skriv din egen recension

  Du recenserar: CURBISAL 90 KPSL

Produkttaggar

  Använd blanksteg för att åtskilja taggar. Använd apostrof (') för fraser.

CMS tab