Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Alla Produkter

Nedan finner ni samtliga produkter som Hälsorutan erbjuder. Är det någon produkt ni saknar, vänligen ring oss på 060-61 11 74.

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 179 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per sida
 • ZINK 150 TBL

  Zink är en livnödvändig mineral

  Zink behövs bl.a för ämnesomsättningen, hormonproduktionen, immunförsvaret, nagel samt hårväxt. Zink bidrar även till kroppen tillgodogör sig andra viktiga vitaminer och mineraler.

   

  Visa
  99,00 kr
 • Kampanj!
  BLUE EYE 64 TBL

  BLUE EYE 64 TBL

  För åldrande och trötta ögon

  Blue eye är ett blåbärsextrakt som passar dig som har ansträngda ögon. Med rätt kombination antioxidanter stödjer Blue eye ögats hälsotillstånd, funktionalitet samt skyddar dina ögon mot farlig UV-strålning. Innehåller bl.a extrakt av svenska blåbär, ekologisk ringblomma samt viktiga antioxidanter som bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Blue eye- för din ögonhälsa.

  Kosttillskott ersätter ej en allsidig och balanserad kost.

  Visa
  359,00 kr
 • OXYVISION 60 TABL.

  Oxyvision, för ögats välbefinnande. Oxyvision är en patenterad sammansättning för ögats välbefinnande nu med blåbärsextrakt. Antioxidanterna i Oxyvision ger optimalt skydd för ögats välbefinnande långt upp i åldrarna.

  Visa
  289,00 kr
 • Kampanj!
  ASHWAGANDHA ROOT 60 KPSL

  ASHWAGANDHA ROOT 60 KPSL

  Solaray Ashwagandha – Kosttillskott med Ashwagandha

  Ashwagandha är en antioxidant som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress.

  Ashwagandha har adaptogena egenskaper och hjälper kroppen att anpassa sig till stress och till att bibehålla mental balans och energi. Ashwagandha hjälper till att bibehålla normal funktion i hjärta, kärl, hud, muskler och andningsorgan.

  Produkten kan öka effekten av barbiturater och bensodiazepiner (läkemedel).

   

  Visa
  259,00 kr
 • Kampanj!
  BRODDAR HELFOT STL.36-39 SMALL

  BRODDAR HELFOT STL.36-39 SMALL

  Undvik att halka i vinter. Med Broddar i bra kvalitet slipper du oroa dig för att halka, även i sträng kyla. De behåller sin elasticitet även under hårda förhållanden. Att känna sig säker under vintern är svårt när snö och is gör vägarna glatta och oberäkneliga. Broddar Helfot ger dig stadga och gör att skorna får grepp när du är ute på hal is.

  Visa
  99,00 kr
 • Kampanj!
  STRIX FORTE 120 ST

  STRIX FORTE 120 ST

  Strix Forte är ett kosttillskott för dig som har ansträngda ögon eller åldersrelaterade problem med ögonen. Passar lika bra för personer med friska ögon men som bär på anlag till ögonproblem. Kosttillskottet innehåller lutein, A-vitamin, E-vitamin, selen, zink och antocyanosider från blåbär. Antocyanosider är supereffektiva antioxidanter och Strix Forte innehåller rikligt med antocyanosider som utvunnits ur blåbär från Skandinavien. Visa
  539,00 kr
 • BODYWAND

  En Bodywand är en mycket kraftfull vibrator som du kan använda på hela kroppen. Du kan massera en öm nacke eller rygg. Den ger ifrån sig mycket starka vibrationer så detta är inte bara en sexleksak, utan en massageapparat som kan användas till helkroppsmassage.

  Beskrivning: 

  Med en ungefärlig längd av en kvinnas hand är detta en lite mindre modell. Vattentålig (ej 100% vattentät), kraftfull och med möjligheten att ställa styrkan efter just dina önskemål. Uppladdningsbart batteri som räcker länge. Multispeed kontrollen låter dig öka eller minsta styrkan med de två knapparna plus och minus.

  Visa
  699,00 kr
 • Kampanj!
  HIRUDERM 100ML

  HIRUDERM 100ML

  För snyggare ben

  Kräm för ytliga kärl som brister, kosmetiskt generande blåmärken/blodutgjutningar och missfärgningar. En fuktighetsbevarande och oparfymerad kräm som Innehåller extrakt från blodigel samt ringblomma. 

  Visa
  229,00 kr
 • CURBISAL 90 KPSL

  Vid godartad prostataförstoring

  Curbisal är ett växtbaserat läkemedel som används vid vattenkastningsbesvär som orsakas av godartat prostataförstoring. I 50-årsåldern har de flesta män en förstorad prostatakörtel och detta kan orsaka urinträngningar. Det är viktigt att undersöka dig hos en läkare innan behandling för att utesluta en eventuellt bakomliggande sjukdom.

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning. Får ej säljas till personer under 18 år.

  Visa
  460,00 kr
 • VALERINA NATT 40 TBL

  För en skön sömn

  Valerina officinalis, Humulus lupulus, Melissa officinalis, ett växtbaserat läkemedel traditionellt använt mot tillfälliga insomningsbesvär. Sömnlöshet är idag ett mycket vanligt problem. För de flesta är det övergående besvär men hos många blir de långvariga och orsakar kraftigt sänkt livskvalitet. Sömnproblem är vanligast bland kvinnor. Äldre människor lider i sin tur i större omfattning av sömnlöshet än vad yngre människor gör. Valeriana är lugnande och sömngivande (rogivande). 

  Läs noga igenom bipacksedel innan användning.

  Visa
  93,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 179 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per sida