Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Alla Produkter

Nedan finner ni samtliga produkter som Hälsorutan erbjuder. Är det någon produkt ni saknar, vänligen ring oss på 060-61 11 74.

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 220 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per sida
 • Kampanj!
  NONIQUE -INTENSIVE 24H FACE CREAM

  NONIQUE -INTENSIVE 24H FACE CREAM

  Intensivt, återfuktande ansiktskräm för extremt torr hud!

  Blandningen av närande oljor, såsom ekologisk olivolja, ekologisk avokadoolja och ekologisk mandelolja ger mycket torr hud fukt i 24 h samt en märkbart behaglig
  och mjuk känsla. Med en uppfriskande doft av avokado.

  Smörj in dagligen på väl rengjort ansikte och hals morgon och kväll.

  Visa
  120,00 kr
 • Kampanj!
  BALANS PLUS 120 TBL

  BALANS PLUS 120 TBL

  Övergångsåldern är en tid i förändring som ibland medför fysiska obehag och påverkar det allmänna välbefinnandet.

  Balans Plus är ett speciellt anpassat tillskott för fysisk och mental balans i övergångsåldern.
  Balans Plus innehåller svenskt originalextrakt av pollen, och är dessutom förstärkt med B-vitaminkomplex som stödjer slemhinnornas funktion, vitamin D som bidrar till god benhälsa samt vitamin E som är en kraftfull antioxidant. Med pengar tillbaka-garantin provar du Balans Plus i lugn och ro.”

  Visa
  399,00 kr
 • ASTAXIN 120 KPSL

  Stark svensk antioxidant

  Kosttillskottet Astaxin innehåller Astaxanthin som är  en karotenoid och utvinns ur mikroalger. Astaxanthin anses bland forskare som den starkaste antioxidanten man känner till och med dess hälsobringande egenskaper är karenotiden Astaxanthin unik. Förutom Astaxanthin innehåller Astaxin C och E-vitamin som också är viktiga antioxidanter. Astaxin är en svensk produkt som funnits på markanden dedan 1995. Astaxin har använts av Svenska Längdskidlandslaget i över 15 år.

  Visa
  450,00 kr
 • Kampanj!
  JABUSHE ORIGINAL CREAM 50 ML

  JABUSHE ORIGINAL CREAM 50 ML

  Jabushe Original minimerar hudens ålderstecken och ger en spänstig hy med fin lyster genom det intensivt, verksamma QAL-100, vår patenterade formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans bygger hudcellerna på djupet. Q10 finns naturligt i vår hud men vår egen produktion av Q10 avtar med åren. Liponsyra är ett ämne som hjälper till att bilda A-, C- och E-vitaminer i hudcellerna vilket bidrar till att förbättra hudens spänst och minska rynkornas djup. Acetylkarnitin är en aminosyra som gör att liponsyran kan verka mer effektivt och på så sätt öka hudcellernas energiproduktion. Innehåller även A-vitamin. Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Kommer från bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden. Jabushe Original är den mest verksamma krämen i serien med högst koncentration av QAL-100 och mycket effektiv mot rynkor och andra tecken på åldrad eller solskadad hud. Används som dag- och nattkräm. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Läs bipacksedeln före användning och använd krämen på det sätt vi rekommenderar. Visa
  499,00 kr
 • SantaNi -LOOK TOP SVART

  Ett linne med lite bredare axelband och dragsko i en sidsöm så det kan bli lite kortare i ena sidan om du önskar. Detta linnet är lite tightare i storleken. tillverkat i ekologisk svensktillverkad trikå i 95% bomull 5% elastan. Visa
  599,00 kr
 • Kampanj!
  STÖDSTRUMPA 38-39 SVART

  STÖDSTRUMPA 38-39 SVART

  Svensktillverkad stödstrumpa

  Lämplig till arbetet, på resan och till vardags. Klarar normal till extra benvidd, mycket elastisk strumpa. Detta är en allroundstrumpa med skön komfort och fin passform.

  Ej bytesrätt på grund av hygieniska skäl.

  Visa
  119,00 kr
 • ESTER-C 1000MG 60 TBL

  C-vitamin

  Ester-C 1000 mg är en patenterad form av kalciumaskorbat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning ger ett snabbt och långvarigt upptag av C-vitamin. Ester-C är syraneutral och därför snäll mot känsliga magar. Ester-C 1000 mg är dessutom förstärkt med bioflavonoider från citrusfrukter.

  C-vitamin hör till våra mest studerade och dokumenterade vitaminer. För den som stressar, idrottar, röker eller använder läkemedel kan Ester-C® utgöra ett ändamålsenligt tillskott som stöd för kroppens försvar och funktioner. Tack vare sin unika förmåga till snabbt och långvarigt upptag är Ester-C® ett kroppsfärdigt förstahandsval.

  Visa
  189,00 kr
 • BIO-SELEN M ZINK 90 TBL

  Skyddar våra celler

  Bio-Selen + Zink med  B6, C och E, en produkt som verkar för ett normalt immunförsvar  och skyddar våra celler mot oxidativ stress. Selen är en viktig antioxidant. Extra viktigt med selentillskott är det för vegetarianer.

  Bio-Selen + Zink innehåller SelenoPrecise* som är en patenterad, organisk selenjäst med hög biotillgänglighet, (88,7% absorption) och säkerhet. *EP-patent nr 1 478 732 B1

  Visa
  189,00 kr
 • IMEDEEN DERMA ONE 180 TBL

  När ålderstecknen börjar synas

  IMEDEEN Derma One™ är hudvårdstabletter som motverkar de första ålderstecknen i form av minskad lyster och torrare hud. Innehåller det exklusiva Marine Complex™ och är berikat med zink och C-vitamin. Två tabletter om dagen förbättrar hudens kvalitet och optimerar dess fuktnivå på bara 12 veckor. IMEDEENserien är en  storsäljare inom hudvård och med dess speciellt utvalda ingredienser för varje fas i livet är IMEDEEN unik.

  Imedeen- Beautiful skin begins within


  Visa
  1 099,00 kr
 • ESTER-C 200MG 90 TBL

  C-vitamin

  Ester-C 200 mg är en patenterad form av kalciumaskorbat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning ger ett snabbt och långvarigt upptag av C-vitamin. Ester-C är syraneutral och därför snäll mot känsliga magar.

  C-vitamin hör till våra mest studerade och dokumenterade vitaminer. För den som stressar, idrottar, röker eller använder läkemedel kan Ester-C® utgöra ett ändamålsenligt tillskott som stöd för kroppens försvar och funktioner. Tack vare sin unika förmåga till snabbt och långvarigt upptag är Ester-C® ett kroppsfärdigt förstahandsval.

  Visa
  99,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 220 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per sida