Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Alla Produkter

Nedan finner ni samtliga produkter som Hälsorutan erbjuder. Är det någon produkt ni saknar, vänligen ring oss på 060-61 11 74.

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 217 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per sida
 • Kampanj!
  RE-COLL COLLAGEN PLUS DAY CREAM 100ML

  RE-COLL COLLAGEN PLUS DAY CREAM 100ML

  Re-Coll COLLAGEN ARGIRELINE KRÄM

  Föryngra huden med vår fantastiska Argireline kräm. Re-Coll har utvecklat en "Dag och natt" kräm som fungerar dygnet runt för att bidra till att stödja långsiktiga föryngringen av huden. Den innehåller två aktiva substanser, Kollagen och Argireline som tillsammans ger en mycket bra effekt på åldrande hud.

  Hydrolyserat Kollagen

  Kollagen är ett kroppseget ämne som finns i all bindvävsstruktur, så som leder, brosk, hud och hår. Hydrolyserat Kollagen är förspjälkat för att upptaget i kroppen ska vara så bra som möjlighet.

  Argireline

  Argireline är en peptid, en sekvens av aminosyror som har förmågan att påverka hudens cellfunktioner att producera mer kollagen och därmed dess föryngringsförmåga. 

  Visa

  Regular Price: 250,00 kr

  Special Price 175,00 kr

 • Kampanj!
  MAGNESIUM SENSITIVE 100KPSL

  MAGNESIUM SENSITIVE 100KPSL

  RevivaBio Magnesium Sensitive - för dig som inte tål magnesiumcitrat

  Magnesium - ett livsnödvändigt mineral

  En frisk människa behöver minst 300-450 mg magnesium per dag enligt officiella rekommendationer. I takt med att våra kostvanor har förändrats så bedömer man att vårt intag av magnesium minskat från ca 1000 mg till ungefär 250 mg per dag sedan början på 1900-talet.

  Magnesium är ett oumbärligt mineral som aktiverar mängder av enzymer som driver hundratals livsnödvändiga biokemiska reaktioner i kroppen. Det har också en stor betydelse för uppbyggnaden av skelettet. Magnesium krävs dessutom för att matsmältning och muskelfunktionen skall fungera. Det är också nödvändigt för att kroppens avgiftning skall fungera. Utöver detta är magnesium helt nödvändigt för att omsätta kolhydrater, fett och protein från maten samt för produktion, lagring och användning av energi.

  Det finns flera former av magnesium, men i handeln säljs ofta billigare varianter som dessvärre är svårupptagliga för kroppen. RevivaBio Magnesium Sensitive innehåller magnesiumglycerofosfat som är en mycket lättupptaglig form och särskilt lämplig för dig som inte tål magnesiumcitrat.

   

  Visa
  179,00 kr
 • Kampanj!
  STÖDSTRUMPA 34-35 SVART

  STÖDSTRUMPA 34-35 SVART

  Svensktillverkad stödstrumpa

  Lämplig till arbetet, på resan och till vardags. Klarar normal till extra benvidd, mycket elastisk strumpa. Detta är en allroundstrumpa med skön komfort och fin passform.

  Ej bytesrätt på grund av hygieniska skäl.

  Visa

  Regular Price: 119,00 kr

  Special Price 60,00 kr

 • MEMBRASIN 120 KPSL

  Mjukgörande för sköra slemhinnor

  Membrasin stimulerar funktionen i människokroppens slemhinnor. Detta kan leda till förhöjd livskvalitet för alla de som har känsla av torrhet i till exempel luftvägar, ögon, mun, urinvägar och underliv. Torrhetskänsla i underlivet är vanligt förekommande bland kvinnor i övergångsåldern och äldre kvinnor. Produkten innehåller havtornsolja, som också har positiv verkan på huden, samt många viktiga fettsyror. Hit hör Omega-7, som stödjer slemhinnornas funktioner. Membrasin är resultatet av forskning bedriven vid Åbo Universitetet och Universitetssjukhus. Produkten lanserades på svenska marknaden för tio år sedan.

  Visa
  580,00 kr
 • Kampanj!
  GLYC + OMEGA PLUS 60 KPSL

  GLYC + OMEGA PLUS 60 KPSL

  Musselextrakt för rörligare leder

  Innehåller en unik sammansättning av verksamma ämnen för onda,slitna och besvärnade leder.  Med grönläppad mussla (Perna canalicus) som innehåller ett naturligt innehåll av omega-3-fettsyror och glukosaminoglykaner (GAG) bl a kondroitin samt kollagen, vitamin C och zink bidrar Glyc +Omega PLUS till en bibehållen rörlighet och ett aktivt liv. Vegetabilisk kapsel.

  Visa

  Regular Price: 195,00 kr

  Special Price 50,00 kr

 • SantaNi - GANESHA BYXA ONE SVART

  Ny modell med mycket häng, detta är en unisexmodell och funkar även till herr. Storlek L motsvarar en herr storlek M. Svart. Mycket detaljer som ficklock kardborrband och sömmar. En unik och snygg/tuff modell som du lika gärna kan ha till fest som på strandpartyt. Ekologisk bomull 95% och 5% elastan. Visa
  1 299,00 kr
 • Kampanj!
  BALANS PLUS 120 TBL

  BALANS PLUS 120 TBL

  Övergångsåldern är en tid i förändring som ibland medför fysiska obehag och påverkar det allmänna välbefinnandet.

  Balans Plus är ett speciellt anpassat tillskott för fysisk och mental balans i övergångsåldern.
  Balans Plus innehåller svenskt originalextrakt av pollen, och är dessutom förstärkt med B-vitaminkomplex som stödjer slemhinnornas funktion, vitamin D som bidrar till god benhälsa samt vitamin E som är en kraftfull antioxidant. Med pengar tillbaka-garantin provar du Balans Plus i lugn och ro.”

  Visa
  399,00 kr
 • Kampanj!
  B50 B-KOMPLEX 90 TBL

  B50 B-KOMPLEX 90 TBL

  B50 B-KOMPLEX är ett komplett B-vitamintillskott. Innehåller 11 nödvändiga B-vitaminer, alla med sin specifika uppgift i kroppens metabolism.

   

  Visa
  129,00 kr
 • MARLIC 220 KPSL

  MarLic är en kombinationsprodukt som ger Dig både fiskolja och vitlök i samma kapsel. Dessutom innehåller Marlic lecitin och C-vitamin. Varje kapsel Marlic motsvarar två vitlöksklyftor men extraktet är framställt under förfinade metoder för att kunna ta till vara alla vitlökens verksamma beståndsdelar. Fiskoljan i Marlic är av bästa kvalitet och har ett högt innehåll av de gynnsamma Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, utvunna ur djuphavsfisk. Luktfri.

  Marlic lämpar sig väl som abonnemangsprodukt eftersom den bör ätas kontinuerligt. Se mer information om abonnemang här.

  Visa
  220,00 kr
 • Kampanj!
  SantaNi - KIMONO SVART ONE SIZE

  SantaNi - KIMONO SVART ONE SIZE

  Kimono i svenskvävd ekologisk trikå 95% bomull 5% elastan One size, sandfärgat mandalatryck på ryggen Visa
  999,00 kr

Grid  List 

Produkter 1 till 10 av 217 Totalt

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per sida