Gratis telefonbeställning

Fraktfritt över 600kr

Alla Produkter

Nedan finner ni samtliga produkter som Hälsorutan erbjuder. Är det någon produkt ni saknar, vänligen ring oss på 060-61 11 74.

Grid  List 

8 Produkter

per sida
 • Kampanj!
  MAGENZYM 90KPSL

  MAGENZYM 90KPSL

  RevivaBio Magenzym

  Produkten innehåller matsmältningsenzymer som tas i samband med måltider.

  Med stigande ålder försämras kroppens förmåga att producera tillräckligt med matsmältningsenzymer. 

  Enzymerna i Magenzym hjälper matsmältningen genom att bryta ner stora molekyler i maten. 

  Visa
  245,00 kr
 • Kampanj!
  QUERCY PLUS 100KPSL

  QUERCY PLUS 100KPSL

  Använd Quercy Plus när du äter histaminfrisättande föda

  Det finns en hel del födoämnen som stimulerar kroppen att producera histamin utan att det handlar om en IgE-reaktion. Quercy Plus är särskilt utvecklad för att du lättare ska kunna tåla födoämnen som stimulerar kroppens egen produktion av histamin.

  Reaktion på grund av histaminfrisättande livsmedel skall inte förväxlas med vanlig IgE-allergi mot olika födoämnen som kan innebära allvarliga hälsotillstånd som normalt kräver läkarvård.

  Det är relativt okänt att många födoämnen har förmågan att stimulera kroppen till att frisätta histamin utan att det handlar om en vanlig allergisk IgE-reaktion.

  Det finns dock numera klinisk erfarenhet av att följande födoämnen kan ha histaminfrisättande egenskaper:

  Alkohol (är negativt för alla och inte minst för dig som har histaminintolerans eftersom alkohol även hämmar din kropps egen produktion av enzymet diaminoxidas) Annanas, Avokado, Bönor Citrusfrukter, Chocklad, Fisk, Fläskkött, Folsyra, Kelp, Katrinplommon, Kiwi, Kummin, Jod, Salt, Jordgubbar, Jäst, Lakrits, Läsk, Lök, Nypon, Nötter, Papaya, Pepparrot, Plommon, Senap, Skaldjur, Tomat, Solrosfrön, Spenat, Vetegroddar, Äggvita

   

  Visa
  240,00 kr
 • Kampanj!
  PARERA 60KPSL

  PARERA 60KPSL

  RevivaBio PARERA

  Får du obehagliga symtom av syror i mat och dryck?

  Om du dras med Interstitiell Cystit eller IBS-liknande mag-tarmproblem som eventuellt kan kopplas till syror i mat och dryck kan PARERA vara en bra hjälp. 

  Exempel på födoämnen som innehåller syror

  Neutralisering av syror i födoämnen – amerikansk undersökning

  PARERA neutraliserar inte magens saltsyra, utan lämnar den oberörd. Detta är viktigt eftersom saltsyran är nödvändig både för din matsmältning och inte minst kroppens försvar mot bakterier. Magens saltsyra är faktiskt kroppens första försvar mot bakterier.

   

  Visa
  165,00 kr
 • Kampanj!
  ATRANTIL 90KPSL

  ATRANTIL 90KPSL

  RevivaBio Atrantil

  Atrantil är ett avancerat kosttillskott som effektivt minskar magbesvär i form av utspänd buk, uppblåsthet, förstoppning och även diarré. 

  Atrantil innehåller en unik kombination av botaniska extrakt som arbetar tillsammans för att minska magbesvär och ger stöd åt matsmältningen. 


  Två vetenskapliga studier bekräftar att Atrantil är en effektiv behandling 

  Atrantil har testats i två separata kliniska studier med människor som lider av uppblåsthet och förstoppning.

  I den första studien fick mer än 88 procent effektiv hjälp av Atrantil. (World Journal of Gastrointestinal Pharmacology and Therapeutics, 6 augusti 2016, sid 463 - 468).

  I den andra studien koncentrerade man sig enbart på de mest svårbehandlade mag-tarmpatienterna. I den studien visade det sig att hela 80 procent fick påtaglig lindring med hjälp av Atrantil. (Journal of Gastroenterology and Hepatology, 21 september 2015, sid 1762 - 1767)

  Visa
  555,00 kr
 • Kampanj!
  OIL OF OREGANO 200TBL

  OIL OF OREGANO 200TBL

  RevivaBio Oil of Oregano - Naturens eget antibiotika

  Oil of Oregano

  Olja gjord på oregano brukar kallas naturens eget antibiotika och sägs stärka immunförsvaret.

  RevivaBios Oil of Oregano är inbäddad i en tablett med kalciumkarbonat och andra ämnen som innebär att oregano oljan frigörs mer långsamt och därmed tolereras lättare för känsliga slemhinnor. Ren oregano olja i vätskeform kan ofta vara för stark för känsliga slemhinnor.  

   

  Visa
  420,00 kr
 • Kampanj!
  DAOSIN 90KPSL

  DAOSIN 90KPSL

  Får du obehagliga symtom av histamin i mat?

  Har du något eller några av följande symtom och misstänker att det handlar om reaktioner mot histamin i mat:

  • Mag-tarmbesvär (illamående, kräkningar, buksmärtor, gaser, ballongmage och diarré) • Hudbesvär (eksem, nässelfeber, flush, klåda, rodnad) • Huvudvärk och migrän • Astmaliknande besvär, nästäppa, nysningar, rinnande näsa • Hjärtklappning, hjärtarytmier, blodtrycksfall, brännande känsla i mun och svalg • Yrsel • Andra allergiliknande symtom

  Hjälper DAOSiN ® mot histaminintolerans?

  DAOSiN är en ny produkt som innehåller enzymet diaminoxidas. I många länder i Europa är DAOSiN klassificerat som ”ett livsmedel för särskilt näringsändamål”. Detta innebär att man i dessa länder får hävda att DAOSiN hjälper vid histaminintolerans (histaminintolerans innebär att man reagerar mot histamin som finns i olika födoämnen).

  I Sverige är DAOSiN klassat som ett kosttillskott och vi får därmed på grund av rådande lagstiftning inte hävda att produkten hjälper mot histaminintolerans.

  Läs vad Medicinsk Access skriver dels om histaminintolerans men även om Christine Rysten som använder DAOSiN.

  Visa
  560,00 kr
 • Kampanj!
  SMÖRSYRA 90KPSL

  SMÖRSYRA 90KPSL

  Känslig mage och tarm?

  Smörsyra har visat sig vara ett av de viktigaste näringsämnena för att tarmslemhinnan skall må bra. 

  Tarmslemhinnans celler hålls ihop av något som kallas för tight junctions. Fungerar inte tight junctionstillfredsställande kan detta leda till läckande tarm.  Detta innebär att tarmslemhinnan läcker igenom osmälta proteiner och andra osmälta ämnen från födan ut till blodet. Detta kan i sin tur leda till reaktioner.

  Många har sannolikt en läckande tarm vilket inte är gynnsamt för hälsan.

  Smörsyra är en mycket viktig näring för tight junctions. Med Smörsyra kan tight junctions fungera mer tillfredsställande, vilket påtagligt bidrar till att täta en läckande tarm.

  Mjölksyrebakterier producerar en viss mängd Smörsyra och kan därmed bidra till bättre fungerande tight junctions. Mjölksyrebakteriernas tillverkning av Smörsyra är dock ofta inte tillräcklig för känsliga tarmslemhinnor. Ett extra tillskott av Smörsyra kan därmed förbättra en känslig tarm avsevärt. Behandlingen bör vara långvarig för bästa resultat. 

  RevivaBios Smörsyra har ett högt innehåll av Smörsyra som är pH-buffrad med kalcium och magnesium. 

  ReviviaBio Smörsyra fungerar förvånansvärt bra även för personer som har svårt att tåla mjölksyrebakterier. 

  Visa
  525,00 kr
 • Kampanj!
  MAGNESIUM SENSITIVE 100KPSL

  MAGNESIUM SENSITIVE 100KPSL

  RevivaBio Magnesium Sensitive - för dig som inte tål magnesiumcitrat

  Magnesium - ett livsnödvändigt mineral

  En frisk människa behöver minst 300-450 mg magnesium per dag enligt officiella rekommendationer. I takt med att våra kostvanor har förändrats så bedömer man att vårt intag av magnesium minskat från ca 1000 mg till ungefär 250 mg per dag sedan början på 1900-talet.

  Magnesium är ett oumbärligt mineral som aktiverar mängder av enzymer som driver hundratals livsnödvändiga biokemiska reaktioner i kroppen. Det har också en stor betydelse för uppbyggnaden av skelettet. Magnesium krävs dessutom för att matsmältning och muskelfunktionen skall fungera. Det är också nödvändigt för att kroppens avgiftning skall fungera. Utöver detta är magnesium helt nödvändigt för att omsätta kolhydrater, fett och protein från maten samt för produktion, lagring och användning av energi.

  Det finns flera former av magnesium, men i handeln säljs ofta billigare varianter som dessvärre är svårupptagliga för kroppen. RevivaBio Magnesium Sensitive innehåller magnesiumglycerofosfat som är en mycket lättupptaglig form och särskilt lämplig för dig som inte tål magnesiumcitrat.

   

  Visa
  179,00 kr

Grid  List 

8 Produkter

per sida